INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - CITY 1-0

VIDEO De unde a pornit iureșul de la finalul meciului Arsenal - Manchester City! Pep Guardiola: „Știu ce s-a întâmplat, dar nu vreau să spun nimic”

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 14:47 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 15:21

Vedetele lui Manchester City, Kyle Walker și Erling Haaland, au fost protagoniști într-o ceartă furibundă la finalul meciului pierdut în fața lui Arsenal, scor 0-1, după ce campionii en-titre au ajuns la două înfrângeri consecutive pentru prima dată în aproape cinci ani.

La puțin timp după ce golul lui Gabriel Martinelli din minutul 86 i-a adus lui Mikel Arteta prima victorie din istorie în fața lui City, specialistul în lovituri de departajare al lui Arsenal, Nicolas Jover, i-a înfuriat pe Walker și Haaland în timp ce se îndreptau spre vestiare.

Convocare de ultimă oră la U21: a jucat doar 4 minute în ultimele 5 etape!
ROMÂNIA U21
Convocare de ultimă oră la U21: a jucat doar 4 minute în ultimele 5 etape!

De unde a pornit iureșul de la finalul meciului Arsenal - Manchester City

În iulie 2021, Nicolas Jover a plecat de la Manchester City și s-a alăturat „tunarilor”. El a fost cel care a spus ceva în direcția băncii de rezerve a „cetățenilor”, ceea ce l-a înfuriat pe Kyle Walker. Acesta a răbufnit și l-a confruntat pe Jover, iar Erling Haaland a sărit în ajutorul coechipierului său.

 De altfel, fundașul englez a refuzat să-i strângă mâna la terminarea jocului lui Jover, notează The Sun.

Mai mulți angajați și antrenori ai lui City s-au îngrămădit pentru a interveni, înainte ca personalul de securitate de pe Emirates Stadium să despartă cele două tabere și să-i conducă pe Walker și Haaland pe tunel,

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City: „Știu ce s-a întâmplat”

Pep Guardiola a declarat: „Știu ce s-a întâmplat, dar nu vreau să spun nimic. Ei (n.r.- staff-ul lui Arsenal) știu asta”. Întrebat dacă a fost deranjat de comportamentul „tunarilor”, managerul lui Manchester City a adăugat: „Nu am fost de acord cu ce au făcut”.

În urma acestei victorii, Arsenal a ajuns la egalitate de puncte (20) cu rivala din nordul Londrei, Tottenham, în fruntea clasamentului, fiind la egalitate și la golaveraj cu echipa lui Ange Postecoglou. City se află la două puncte de lider.

VIDEO. Rezumatul meciului Arsenal - Manchester City (1-0)

Clasamentul actualizat din Premier League

Citește și:

Schimbare de ultim moment la echipa națională! FRF a făcut anunțul

Indispensabil pentru FCSB? „Cu tot respectul pentru ceilalți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
brentford
brentford  •  09 Octombrie 2023, 15:08
Postat de brujo pe 09 Octombrie 2023, 12:22

Sigur a fost 1-2 ? :))) Sigur, sigur ?

Mie nu mi-au postat comentariul :)))) Probabil l-am sucarit pe nea Vasile.

brujo
brujo  •  09 Octombrie 2023, 12:22

Sigur a fost 1-2 ? :))) Sigur, sigur ?

brentford
brentford  •  09 Octombrie 2023, 12:02

"la finalul meciului cu Arsenal, scor 1-2" - Nea Vasile,scorul a fost 1-0 pentru Arsenal iar matale acorzi victoria lui City. Bah,de unde va recruteaza astia,ca nu exista articol fara macar o greseala. Detalii....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează