FOTBAL  »  Superliga  »  PROPUNERE

Basarab Panduru i-a găsit lui Gigi Becali fundașul „ideal” din Liga 1: „Cel mai bun din România, îl pui direct căpitan!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 20:57

Basarab Panduru s-a declarat fascinat de fundașul dreapta de la CS Universitatea Craiova, Ivan Martic (28 de ani), după victoria de azi a oltenilor în fața Chindiei, 1-0. 

Fostul „decar” al Stelei îl critică public pe Corneliu Papură, antrenorul Craiovei, pentru că a început meciul de azi cu Martic rezervă. 

„Cred că meciul ăsta te pune pe gânduri şi după meciul ăsta trebuie să iei o decizie, să te pui la masă, să te gândeşti ce trebuie să faci, pentru că nu poţi să-l ţii pe Martic rezervă. N-ai cum! E imposibil să ţii cel mai bun fundaş dreapta din România rezervă!

Păi, trimite-l la CFR şi o să joace Martic acolo de n-ai treabă! Cu ochii închişi joacă acolo. Joacă oriunde, nici nu mai vorbeşti acolo (n.r. la FCSB), că dacă spui că este Ovidiu Popescu fundaş dreapta sau Roman fundaş dreapta. Adică Martic e clase peste... Sănătoase! Îl pui căpitan de echipă între ăştia trei acolo, e căpitan de echipă. Nu are cum să-ţi lipsească. Dar crezi că ei nu ştiu? Ştiu şi ei. Noi le spunem aici, dar ştiu şi ei”, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

ivan martic

Croato-elvețianul Ivan Martic (28 de ani) a jucat de-a lungul carierei pentru St. Gallen, Schaffhausen, Verona, Spezia și Rijeka.

FCSB e în criză de fundași de bandă, după ce lotul a fost lovit de accidentări în serie. De altfel, preparatorul fizic al roș-albaștrilor a plătit azi cu funcția. DETALII

48 de meciuria jucat Martic în ultimele trei sezoane de când a venit la CS Universitatea Craiova

800.000 €e cota de piață a lui Martic, conform transfermakt.de

Citește și:

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali oprește transferurile: „Doar pe el îl mai aduc! Nu transfer jucători ca să umplu curtea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dakesis
dakesis  •  29 Iulie 2019, 09:25

Panduru nu a spus asta, nu mai cadeti capcana pentru fanfaronii jesepe. Realixatorul l-a zgandarit intrebandu-l daca Martic ar avea loc la fc gazde. Panduru a raspuns ca ar avea ic fara probleme in fata pacalicilor.

rocky2
rocky2  •  29 Iulie 2019, 09:08
Postat de cfrinho pe 29 Iulie 2019, 00:55

Acum unde da goluri? La palat la Gigi din cate se aude. :)))

Gigi nici nu-l baga-n seama! El incearca sa se evidentieze facand gratis pe scouter-ul la cioban, ca nu se stie ce pica! Daca era bun de ceva, activa pe la vreun club din A sau macar B, nu era parerolog pe la televiziuni obscure!

dansy
dansy  •  29 Iulie 2019, 09:03

D-le Panduru tot respectul pt dvs dar nu prea stiti ce ce intampla.Pai Martici a fost rezerva din doua motive: -Pentru a fi odihnit -Pentru a respecta *** regula impusa de FRF cu doi tineri in echipa de start. Consider ca incercati sa-i faceti rau lui Cornel Papura.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează