FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Plecare neanunțată de la FCSB: Gigi Becali l-a dat afară în această dimineață! EXCLUSIV Prima reacție a patronului FCSB: „Nu e normal așa ceva”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2019 15:30

FCSB va juca luni, de la ora 20:00, cu FC Botoșani. Înainte de meci, echipa roș-albastră are mai probleme de efectiv, 7 jucători fiind accidentați în acest moment. Gigi Becali a decis să ia măsuri.

Atacantul Ioan Hora, 30 de ani, s-a accidentat la antrenamentul din această dimineață, făcând o întindere musculară.

Hora se adăugă listei de indisponibili. După ce a aflat, patronul FCSB a decis să-l dea afară pe Marian Lupu, 48 de ani, preparatorul fizic al roș-albaștrilor, anunță TV Digi Sport.

Becali pentru GSP: „De un an eram nemulțumit, deci da, l-am dat afară!”

Contactat de GSP.RO, Gigi Becali, patronul FCSB, a dat detalii despre decizia luată azi.

„Da, l-am dat afară! Nu este normal să ai atâția accidentați! O să căutăm alt preparator. Azi dimineață s-a accidentat Hora, a dat cu piciorul în minge și a făcut întindere. Am vorbit cu MM Stoica și cu doctorul și mi-au spus că e ceva în neregulă. Nu e normal așa ceva. De un an de zile eram nemulțumit, dar am întrebat și mi s-a spus că antrenorul se ocupa de pregătirea fizică. Dar nu antrenorul era de vină”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Harlem Gnohere, Olimpiu Moruțan, Dragoș Nedelcu, Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Ioan Hora și Mihai Roman I sunt jucătorii care în prezent sunt accidentați.

Cine e Marian Lupu

Marian Lupu, specialistul în pregătire fizică pe care Becali îl consideră vinovat, are un CV interesant.

A început munca la FC Național, apoi a fost preparatorul fizic al Stelei între 2002 și 2006. A trecut la Federație, unde a lucrat și cu naționala mare și cu lotul U21. În ianuarie 2017 a revenit la FCSB, după ce fusese curtat insistent și de Rădoi, și de Dică.

Vezi și:

VIDEO Bogdan Andone mai vrea un jucător la FCSB: „E o poziție expusă” » Ce zice despre Chipciu, Budescu și Soiledis

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  29 Iulie 2019, 08:53

Trebuia dat afara dupa ce nu i-a mai prelungit contractul nici lui Mihai Teja. in acea perioada Thomas Neubert era liber de contract. Plecase de la fosta Litex Lovech,actuala cska sofia.

corectu
corectu  •  29 Iulie 2019, 07:46

In sfarsit l-a dat afara.Ce te faci cu lotul de jucatori.E subtire.

794350804246199
John Burcea  •  29 Iulie 2019, 03:50

Acum ar trebuii sa-i vina randu lui MM ca el era ca "avem pe cel mai bun din Europa" Trebuia de mult dat afara,se vedea din avion ca erau praf la conditia fizica Sa vedem pe cine aduce,sper sa nu se mai ia dupa MM

Vezi toate comentariile (48)
Comentează