FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI, LUNI, 20:00

FCSB - FC BOTOȘANI // VIDEO Bogdan Andone mai vrea un jucător la FCSB: „E o poziție expusă” » Ce zice despre Chipciu, Budescu și Soiledis

Bogdan Andone
Bogdan Andone

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 11:03

FCSB va juca luni, de la ora 20:00, cu FC Botoșani. La conferința de presă, antrenorul steliștilor, Bogdan Andone, a dat detalii despre viitoarele transferuri.

  • FCSB - FC Botșani e luni, de la 20:00. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport.

Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit despre necesitatea de a aduce un fundaș central și despre posibilele veniri ale lui Constantin Budescu, Alex Chipciu și Aristidis Soiledis (n.r. fundașul stânga de la FC Botoșani de 28 de ani)

„Am vorbit cu patronul zilele trecute. Din păcate, legat de transferuri, nu este nimic concret. Este greu de crezut că Alex Chipciu și Budescu ar putea reveni. Din punctul meu de vedere nu e nicio șansă. Chipciu nu cred că lasă Anderlecht pentru FCSB, iar Budescu este la un nivel salarial foarte ridicat.

Sunt doi jucători foarte buni, au calitate. Ne-ar ajuta foarte mult, din toate punctele de vedere. Dar e greu de crezut că vor reveni. Pe Soiledis îl știu, e un jucător bun. Are calitate pe faza ofensivă și experiență”, a declarat Bogdan Andone la conferința de presă.

Mai vrea un fundaș central

Bogdan Andone a spus că și-ar mai dori un fundaș central, post pe care îi are doar pe Bogdan Planic, Iulian Cristea și Mihai Bălășa.

„Da, ne-ar mai trebui un fundaș central. Avem doar trei fundaș centrali. E o poziție în care jucătorii sunt expuși cartonașelor galbene și am mai avea nevoie de încă un jucător”, a adăugat tehnicianul.

Vezi AICI conferința de presă integrală

Citește și:

Soiledis, drum liber spre FCSB! Roș-albaștrii au găsit rezolvarea pentru cea mai mare problemă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
loko1
loko1  •  28 Iulie 2019, 15:28

Ce vrea Andone? Publicitate !Habar nu are de antrenat,pentru că oricum nu e prost.Stie ce vrea Jiji.Să vândă,să câstige de cât mai multe ori suma investită.

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  28 Iulie 2019, 12:49

Următoarea țintă a mioriticului va fi de la Astra.Știți de ce?

geogeo
geogeo  •  28 Iulie 2019, 12:24

Practic, FCSB-ul are un singur fundas central: Cristea. Planici e numai numele de el, iar Balasa e oscilant si mai mereu accidentat. Asa ca FCSB-ul are nevoie de cel putin doi fundasi centrali adevarati nu giurumele, daca vor sa aiba pretentii la campionat si in cupele europene.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează