FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Soiledis, drum liber spre FCSB! Roș-albaștrii au găsit rezolvarea pentru cea mai mare problemă

Soleidis mai are un an de contract cu FC Botoșani, echipă cu care a semnat în iulie 2018 // FOTO Ionuț Tabultoc
Soleidis mai are un an de contract cu FC Botoșani, echipă cu care a semnat în iulie 2018 // FOTO Ionuț Tabultoc

Articol de , , - Publicat duminica, 28 iulie 2019 16:53

Valeriu Iftime e dispus să-l lase pe Aristidis Soiledis să plece la București și să-i salveze pe cei de la FCSB de probemele cu care se confruntă pe postul de fundaș stânga.

 

UPDATE duminică ora 18:00

Florin Vulturar, impresarul lui Soiledis, a confirmat discuțiile cu Gigi Becali: „Suntem în discuții cu două echipe. Vom vedea zilele următoare ce decizie vom lua. E adevărat că am avut o discuție și cu domnul Becali. Soiledis e un jucator care a jucat la echipe mari, Aek, Olimpiakos și ar putea juca la oricare echipă în România. E în primii trei fundași stânga din România

După plecarea lui Junior Morais, Bogdan Andone a fost nevoit să improvizeze pe acest post cu Mihai Bălașa, Mihai Roman I, dar și Lucian Filip. 

Și cum transferul olandezului Bradley de Nooijer de la Viitorul a căzut pentru moment, oficialii FCSB s-au reorientat către grecul Aristidis Soiledis de la FC Botoșani.

Ofertat înaintea meciului direct!

Soiledis, 28 de ani, a avut o discuție cu patronul echipei, Valeriu Iftime, care e dispus să-l cedeze bucureștenilor pe o sumă modică, undeva până în 100.000 de euro.

Runda de negocieri a avut loc chiar înaintea meciului direct dintre cele două echipe, programat la Giurgiu, luni de la ora 20:00.

„Soiledis a mai avut o ofertă în vară din Polonia, dar a zis că nu vrea să plece. Acum, dacă cei de la FCSB îl vor vrea pe băiat, atunci eu îi dau drumul să plece. Nu pot să-mi bat joc de cineva doar de dragul de a-l ține la echipă și să-i fac rău. Dacă se vor concretiza discuțiile, atunci el să se ducă la FCSB.

Pentru noi nu e mare pierdere pentru că avem acoperire pe postul ăla, dar el e un fotbalist foarte bun. E normal că vrea să ajungă la o echipă mai mare care să-i bage mai mulți bani în buzunar”, spune Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

Salariu dublu la FCSB

Crescut de Olympiacos Pireu pentru care a şi jucat câteva meciuri, Aristidis Soiledis s-a impus ca titular la FC Botoșani, unde primește lunar 6.000 de euro.

Din primele informații, fundașul stânga ar urma să încaseze de la FCSB un salariu dublu, dar și un contract pentru următoarele 3 sezoane! În plus, grecul poate evolua și în cupele europene pentru bucureșteni.

Acesta a jucat între 2004 şi 2011 la Olympiacos, dar a fost împrumutat şi la OFI Creta şi la Levadiakos. În 2014, a semnat cu AEK Atena, iar după doi ani a ajuns în Cipru, la Omonia Nicosia. Soiledis a cucerit două titluri de campion al Greciei cu Olympiacos și a ajuns în România anul trecut.

„Soiledis e un băiat foarte bun, dar trebuie ținut din scurt. Ca pe orice fotbalist, Bucureștiul s-ar putea să-l agite, chiar dacă el știe cum e viața în orașele mari, mai ales că a stat atâția ani la Atena”
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

„Eu sper să vină mai repede un fundaș stânga! Și mâine să vină pentru că avem nevoie şi pe partea stângă şi pe partea dreaptă de jucători care să-şi ştie foarte bine poziţia din teren”
Bogdan Andone, antrenor FCSB

„Neapărat trebuie să luăm un fundaş stânga. Neapărat! Credeam în Filip, dar am văzut azi ce fundaş stânga poate să fie. Nu e postul lui, o să-l trecem la fundaşi centrali. Să vedem ce facem”
Gigi Becali, patron FCSB după meciul cu Alașkert

450.000 €este cota de piață pe care Aristidis Soiledis, conform siteului de transfermarkt.com

23 de meciuri a jucat Soiledis în Liga 1 și nu a marcat niciun gol: 20 de jocuri ca fundaș stânga și câte unul ca fundaș dreapta și fundaș central

12 meciuri s-au jucat între Botoșani și FCSB: 0 victorii pentru moldoveni, 2 remize și 10 succese pentru FCSB

 Citește și:

FCSB // Gigi Becali a explicat de ce vrea să-l ia pe Bradley De Nooijer: „A jucat slab defensiv? Și ce dacă? Eu nu d-aia îl transfer!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
cornelconasu
cornelconasu  •  27 Iulie 2019, 23:56
Postat de khal_37 pe 27 Iulie 2019, 18:32

Smecheriile s-au facut probabil caind Steaua a castigat campionate...nu cand le-a pierdut! Smecheriile le fac cfr, craiova si fcdb 1948! Echipe care trebuiau de mult desfiintate!

Păi ...ha, ha... și dacă nu le făceați pe astea din ultimii ani cu aranjamente cu alte cluburi, arbitri, comisii...unde erați ?! Ce s-a întamplat cu ancheta FRF cu privire la faptul că patronul fcsb finanțează altă echipă ???!!! Nici cu Astra nici cu Clinceni.....NIMIC !!!! Dacă era alt club se mai înfințau trei comisii și clubul respectiv era sancționat drastic !!!

1308183692641866
Diana Dim  •  27 Iulie 2019, 20:53

O noua forma de finantare mascata! FRF si LPF a inghitit-o cu Golofca, o s-o inghita si cu Soiledis si urmeaza si Morutan. Ne intrebam pana cand? Iar Iftime declara sus si tare ca el nu se prostitueaza in fata lui Becali! Nu zice nimeni sa nu-l dea, dar s-o faca pe banii pe care-i merita, macar 450000 cat este cota lui si nu sub 100000 cum declara el. In rest, nefiind roman si, mai ales tanar, nu ne deranjeaza daca va fi desfiintat de Becali dupa 2-3 meciuri. E cariera lui si trebuie sa aiba grija Soiledis de propria-i evolutie.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  27 Iulie 2019, 19:02

Nimic nou, cooperativa functioneaza. Iftime transfera orice jucator daca oierul il cere, avand in vedere ca el nu are un obiectiv major ci se multumeste cu ramasitele de la masa machidonului. Probabil ca grecul nu va ramane mai mult de 5-6 etape dupa care va fi "repatriat" la Botosani. Asa ca se anticipeaza un esec al moldovenilor in intalnirea ce urmeaza. Mizeria contunua. Un deja vue!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează