FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Petrescu: „Atunci când ai gura mare, ai numai de pierdut”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 18:13

Antrenorul celor de la CFR Cluj a avut o reacție extrem de dură, după ce a reușit calificarea în turul 2 preliminar din Champions League, pentru cei care îl criticaseră.

Basarab Panduru a comentat discursul dur al lui Petrescu în studio la TV Telekom Sport: „Am fost și eu în postura lui și nu e vorba despre criticile normale. Alea le accepți, ceea ce însă e greu să înduri și nu poți admite e răutatea, pe care o vezi și o simți imediat. Aici îi dau dreptate lui Dan Petrescu. În schimb, în toți acești ani am văzut și am învățat un lucru, i-l spun și lui Dan: atunci când ai gura mare, mai devreme sau mai târziu ai numai de pierdut. De ce? Fiindcă cei care te au în vizor te așteaptă și la un moment dat vor găsi prilej să dea în tine".

„Eram cel mai slab antrenor, nu mai eram bun de nimic. Asta e România, dar trebuie să vedem și cine mă critică. Cine sunt aceștia? Nu cumva au fost și ei antrenori și n-au reușit nimic?! Ce să le mai răspuns eu, că m-am săturat de câți bani și de câte trofee am câștigat în cariera mea", a declarat Petrescu.

Dan Petrescu și-a început cariera de antrenor în urmă cu 15 ani și a câștigat 5 trofee: 3 titluri de campion în Liga 1, două cu CFR și unul cu Urziceni, o Supercupă a României cu ASA Tg. Mureș și o Cupă a Chinei cu Jiangsu Suning.

vezi și:

VIDEO Dan Petrescu a mitraliat pe toată lumea, într-o conferință-manifest: „Mă pufnește râsul. N-am făcut nimic bun în ultimii ani. Adversarul e mort, slab și blat când câștigăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
tonyys
tonyys  •  20 Iulie 2019, 08:00

Dan Petrescu fara arbitrii nu câștiga nimic în liga 1, când a mers afară a fost 0 că antrenor.

demolarii
demolarii  •  20 Iulie 2019, 00:09

De aceea avem atati comentatori, invitați și moderatori? Sau ca sa prostească lumea?

cris210
cris210  •  19 Iulie 2019, 21:52
Postat de fantasma pe 19 Iulie 2019, 20:58

Mulți sunt plătiți să dea din gură,mult mai greu câștigi ducând proiecte la bun sfârșit. Cu bune și rele,Dan Petrescu este egal cu Basarab Panduru+Ilie Dumitrescu x 5.000 la pătrat...

Dan Petrescu este antrenorul cel mai bun și nr 1, deci formula este Dan Petrescu =1/(Basarab Panduru+Ilie Dumitrescu x 5.000 la pătrat) :))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează