FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu a mitraliat pe toată lumea, într-o conferință-manifest: „Mă pufnește râsul. N-am făcut nimic bun în ultimii ani. Adversarul e mort, slab și blat când câștigăm”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 16:53

Dan Petrescu, 51 de ani, s-a dezlănțuit în conferința de presă de azi, punând din nou tunurile pe cei care au contestat nivelul celor de la Astana, adversara pe care CFR Cluj a eliminat-o în turul I al preliminariilor Champions League (3-2 la general).

„CFR n-a făcut nimic bun în ultimii doi ani. Mi se pare că n-am câștigat nimic, că n-am luat niciun trofeu. Mă pufnește râsul, nu mă mai uit la nicio emisiune! Când câștigăm, adversarul e mort, e slab, e blat. Când pierdem, suntem proști noi toți. Noi suntem proști mereu. Doamne-ajută să mai cadă Astana cu o echipă din România, vorbim după meci.

M-a sunat un impresar moldovean, mi-a zis că am produs o mare surpriză. Mi-a zis că toți de la Astana vor fi dați afară pentru că nu se așteptau la o asemenea surpriză. Comentatorul meciului a zis că i-am zugrăvit pe cei de la Astana. Incredibil! Incredibil, sunt zugrav!”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă de azi. 

„Nu mă intereseză jocul, mă interesează doar rezultatul la Clinceni”

„Bursucul” a vorbit și despre meciul cu Academica Clinceni de sâmbătă, anunțând că va folosi o echipă formată din numeroase rezerve. 

„Foarte mulți jucători nu vor face deplasarea, vor rămâne la Cluj. Rămâne de văzut dacă cei care vor intra vor face față să joace la CFR. Am mai urmărit-o pe Academica Clinceni în liga secundă, dar nu sunt relevante acele meciuri. I-am văzut și cu Craiova (n.a - 2-3), nu știu cum de au pierdut meciul. Cred că vor fi surpriza plăcută a Ligii 1. E o echipă bună, toată presiunea e pe CFR Cluj.

Jucăm din 3 în 3 zile, jucătorii au o vârstă. Cei care vor intra n-au jucat până acum. Nu le va fi ușor, dar avem nevoie de rezultat. Mă interesează doar să câștigăm, nu mă interesează cum vom juca.

Sperăm să-l «transferăm» pe Țucudean cât mai repede. Sincer, mi-e greu cu atacanții din lot în acest moment. Rondon are și el o vârstă, doar Costache a mai tânăr. Mai vrem să luăm cel puțin un atacant. Nu e ușor pentru nimeni care vine. S-a dus Zidane la Juventus, a durat câteva luni până să se acomodeze, apoi a devenit cel mai bun din lume”, a declarat Dan Petrescu. 

Vezi și:

CFR Cluj visează la calificare, Maccabi Tel Aviv e accesibilă! Tot ce trebuie să știi despre viitoarea adversară a campioanei + alte 4 detalii vitale despre israelieni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (49)
124690441979915
Crystyan Marian  •  20 Iulie 2019, 11:51

adevărul că... crainicii de la meciul cfr-astana au fost vădit impotriva une i echipe românești!!!!!!!! au făcut mișto intruna de dan petrescu si de echipă! ff slabi crainici la digi!!! mare atentie, sunteti formatori de opinie voi da ti verdicte despre un meci ca este slab de la inceputul meciului... că echipa daca pierde se desfinitează ca intră in faliment..nu este ok!!!! ascultă jucătorii familiile..pot destabiliza jucătorii ..emotional ..doar fcsb....joacă bine!!!??? cerți ca la arbitri recuzarea acelor crainici care au comentat meciul sa nu mai comenteze meciurile cfr ului de acasă!!! macar pt o perioadă!!!

301088317150803
Marin Olescu  •  20 Iulie 2019, 11:46

e ce sa spun , mai nea dan nici asa , ai facut si tu , da nu ca alti, nici alora care au facut mai mult ca tine nu li s a ridicat statui , dar parca vb mai frumos ca tine , aveau scoala nu scoala golaniei, aveau bun simt, la tine cam lipseste cu desavarsire.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  20 Iulie 2019, 08:26

ia-l pe Pascanu si ti se iarta toate derapajele ! Si taci pana intri in grupe ! demonstreaza acolo cat esti de tare. ! vrei sa demonstrezi generatiei tinere cat esti de tare ca ai jucat in America? Ce simbol esti pentru ei acum ? ca ai facut bani? .....gresesti !... nu lasi nimic in urma ! Te lauzi ca si PSD-ul ca a guvernat in ultimii ani ....! sa ma dau eu cu parerea .....dan Petrescu a pierdut Cupa Romaniei cu Urziceni impotriva CFR-ului !....Urziceni ia campionatul ajutat de CFR si cooperativa lui Padureanu...care inca nu era in puscarie ! Ai fost racolat de Paskany in avionul de Chelsea....ai raspuns dupa ceva ani petrecuti pe afara si ai beneficiat la CFR de inca ceva aranjamente ale interlopilor in ultimii ani ! Unde e performanta...Dane??? Oricine traieste un pic de fotbal pe plaiuri mioritice cand aude ce debitezi ii lasi un gust amar ...... P.S. sa stii ca ilie dumitrescu te sustine .....inca !

Vezi toate comentariile (49)
Comentează