FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 0-0

FC ARGEȘ - FCSB 0-0. Basarab Panduru, încântat de un jucător de la FCSB și-l vede la națională: „A depășit acel moment”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 07:39 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 09:54

FCSB a remizat pe terenul lui FC Argeș, 0-0, și poate pierde locul 1 în Liga 1, dar Basarab Panduru a remarcat un jucător de la formația roș-albastră.

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint l-au lăudat pe Andrei Vlad după egalul de la Pitești, iar acum și Basarab Panduru își dezvăluie admirația față de internaționalul de tineret de 21 de ani, spunând că are șanse să fie titular chiar și la prima reprezentativă a României. 

Basarab Panduru: „Între Vlad și Radu, nu l-aș aduce pe Radu”

„Vlad a depăşit momentul în care primeşte goluri din astea uşor. Acum nu-ţi mai aduci aminte ce goluri a încasat, ci de ceea ce a apărat. Mă gândeam la ceva, cine e portarul naționalei?

Între Vlad şi Andrei Radu, eu nu l-aş aduce pe Radu. Între Bălgrădean şi Vlad, da, poate că Bălgrădean are experienţă în plus, dar nu mai e diferenţă aşa mare. Vlad a devenit unul dintre portarii buni, care apără mingi care sunt cam de gol. E mare lucru! Iar antrenorul cu portarii are un mare merit în evoluţia lui”, a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

VIDEO Victor Becali: „Parma oferă 13 milioane de euro + bonusuri pentru Dennis Man!” 

Citește mai multe știri despre FC Argeș -  FCSB: 

Roș-albaștrii dau vina pe teren pentru pasul greșit de la Pitești: „Singurul campionat din Europa cu asemenea terenuri”

Gabi Balint și Ilie Dumitrescu, cuceriți de un fotbalist de la FCSB » Complimente în tandem: „Deja e o certitudine” / „Nu am crezut în el, dar arată bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează