Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2023 10:34 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 13:04

După Farul - Petrolul 3-1, Basarab Panduru a avut o reacție ironică la adresa lui Alexandru Musi (19).

De la ce a pornit totul? În Petrolul - Sepsi 2-2, meci din grupele Cupei României, disputat joi, Musi a deschis scorul în minutul 24. 

După gol s-a dus în dreptul galeriei, a luat un telefon de la o persoană aflată în spatele porții și s-a filmat cum sărbătorește alături de fani și colegi. Meciul s-a terminat 2-2, iar Petrolul a ratat calificarea în sferturile Cupei. Cu o victorie, ploieștenii mergeau mai departe.

Basarab Panduru se ia de un jucător din Superligă: „Să te dai mare Totti... Suntem primii la caterincă, dar fotbal, mai puţin”

Basarab Panduru îl critică pe Alexandru Musi: „Să te dai mare Totti... Suntem primii la caterincă, dar fotbal, mai puţin”

Duminică, după Farul - Petrolul 3-1, Panduru a avut o reacție dură la adresa lui Musi, pe care l-a criticat.

„Fanii mei, ce mai faceți? Fac o fotografie cu voi. Nu contează ce am făcut, am dat gol. Vă salut pe toți.” a spus Panduru la OrangeSport, care a și imitat gestul lui Musi.

Basarab Panduru se ia de un jucător din Superligă: „Să te dai mare Totti... Suntem primii la caterincă, dar fotbal, mai puţin”

Apoi a continuat. 

„El spune «E important să-mi salut fanii. Am dat gol. Nu contează ce am făcut, că ne-au eliminată aia din Cupă. Important e să împart cu fanii mei golul pe care l-am marcat»”,

„Nu învaţă nimeni nimic! Pentru ei e totul o caterincă. Ar fi putut să înveţe ceva. Poate acceptam, la sfârşitul meciului, dacă ai fi câştigat.

Dar tu, în timpul meciului să te dai mare Totti... Faci fotografii şi te trezeşti după aia că ieşi din Cupă şi peste câteva zile mai iei trei goluri. Deci, după golul ăla, s-a întâmplat să mai iei cinci goluri.

Astea sunt lucruri care nu ar trebui să se întâmple indiferent de ce vârstă vorbim. Trebuie cineva să-i înveţe că nu sunt lucruri bune. Nu te ajută la absolut nimic. Au şi lucrurile astea un rost, dar după ce ai câștigat ceva, un campionat, o cupă, un meci. Atunci ai dreptul să faci lucrurile astea.

Dar nu te trezeşti în timpul meciului să-ţi faci poze ca să trimiți fanilor bucuria. Nu merge aşa. Ăsta nu e fotbal şi nu duce nicăieri. Fotbalul trebuie făcut corect. Asta e marea nostră problemă. Suntem primii la caterincă, dar fotbal, mai puţin. Păcat.

E păcat pentru că e vorba despre un băiat tânăr, care îmi place şi care a ştiut cum să-şi construiască carieara. S-a dus la Iaşi, a jucat bin. A venit la Petrolul şi continuă meciurile bune. Ar fi păcat ca o fotografie şi altceva în afară de seriozitate să strice drumul ăsta frumos pentru că are talent. Are calitate”, a mai spus Panduru.

L-am antrenat puțin pe Musi la FCSB. I-am și zis patronului că e un tânăr de perspectivă. I-am cunoscut caracterul. E un băiat cuminte, se antrenează tot timpul. Probabil că acea celebrare a fost din instinct. 

- Nicolae Dică

VIDEO CFR Cluj - FCSB » Florinel Coman marchează și VAR-ul intervine si anulează reușita

Citește și:

Emil Grădinescu, noi acuzații incredibile: „Pe Colțescu îl consider influențabil și corupt! La 8 dimineața era cu două pahare whisky”

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au răbufnit la emisiunea lui Radu Naum: „Râd telespectatorii de noi!” » Ce i-a enervat: „Te anunț oficial că nu mai vorbesc despre asta”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”