FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

DINAMO - FCSB 0-1. Panduru, ironii către un jucător de la FCSB după derby: „Să vezi cum te duci de unde ai venit după 3-4 meciuri”

Basarab Panduru // FOTO: Captură TV Telekom Sport +29   FOTO
Basarab Panduru // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 07:59 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 08:34

FCSB a învins-o pe Dinamo, 1-0, după un meci dominat clar de formația roș-albastră, la care a debutat și atacantul croat Ante Vukusic.

Vârful a avut șansa să marcheze, trimițând mingea în bară, iar după meci a fost taxat de Basarab Panduru pentru declarația oferită.

„Nu-l interesează să dea gol! Zice «no preocupare, no preocupare». După 3-4 meciuri să vezi cum te duci de unde ai venit, dacă «no preocupar»  prea mult! 

Că aici nici pe patron nu-l preocupă prea mult dacă stai sau nu. Dacă dai goluri sau nu... Cred că e important să dai goluri că dacă nu te duci unde s-au dus şi celelalte vârfuri din ultimul timp. 

E curios cazul lui. Într-un an dă mai multe goluri decât în toată cariera. Al doilea lucru curios, trebuie să te duci la Sepsi şi dintr-odată vii la FCSB. Ori eşti bun de FCSB, ori eşti bun de Sepsi?”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Sunt bucuros că am debutat. Am două luni și jumătate de când n-am mai jucat. Acum rămâne să ne gândim la următoarea partidă. Am fost la câțiva centimetri de un debut cu gol. Se întâmplă. Sper să dau gol meciul următor. Cel mai important e că am bătut. Voi da totul pentru echipa mea și pentru suporterii acestei echipe. Sper ca anul ăsta să câștigăm campionatul. 
– Ante Vukusic la Look Sport+.

 VIDEO Mihai Stoichiță, despre Dinamo - FCSB, 0-1: „Un derby urât!”

Citește mai multe știri despre derby-ul Dinamo – FCSB:

Delegarea lui Sebastian Colțescu la Dinamo - FCSB, pusă sub semnul întrebării de oficialul LPF: „Ciudată decizie”

Un jucător de la FCSB a făcut pagube în Ștefan cel Mare » A „găurit” numele rivalei :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
cunoscatorul
cunoscatorul  •  04 Februarie 2021, 11:12
Postat de sibelius pe 04 Februarie 2021, 10:32

Cand ai 1 fundas central in lot(0,75% Cristea, 0,25% Miron) te autosabotezi din start. Oricum, "imparatul" e multumit: a luat banii pe Man, deci poate pierde titlul(care oricum e doar desertaciune nu bani).

Zestrea fetelor e mai importanta decat bucuria unor șomeri care chibiteaza pe gsp.

sibelius
sibelius  •  04 Februarie 2021, 10:32
Postat de valeri.gazaev_ pe 04 Februarie 2021, 08:47

Un atacant interesant care se poate adapta in romania. Nu va avea ocazia la fc fcsb. Nu pare foarte tehnic, dar compenseaza prin alte calitati. Pare genul kapetanos din punctul asta de vedere. Grecul marca o caruta de goluri dar ciobanului tot nu-i placea. Sunt sigur ca fc fcsb va gasi o cale sa se autosaboteze si sa rateze un nou titlu :))

Cand ai 1 fundas central in lot(0,75% Cristea, 0,25% Miron) te autosabotezi din start. Oricum, "imparatul" e multumit: a luat banii pe Man, deci poate pierde titlul(care oricum e doar desertaciune nu bani).

sibelius
sibelius  •  04 Februarie 2021, 10:25
Postat de Kevin Mann pe 04 Februarie 2021, 09:22

Panduru ăsta iar vorbește să nu tacă. Dacă Ante Vukusic ar fi jucat rău în puținele minute care i s-au dat, nu era nici o problemă să îl critice “Pandi”. Dar Ante chiar a jucat bine - neșansa a făcut ca mingea aia să nu intre în poartă. Apoi, era implicat activ în joc când Steliano l-a faultat și a primit roșu. Dacă Vukusic ar fi stat degeaba pe teren undeva în față putea fi luat la rost. Așa însă, mucles! —— Cred că Panduru are o problemă de xilofonie (sic!) - croatu’ nu-i ***, iarna nu-i ca vara, nu-i așa?!

Deci tu crezi ca pe Gheorghe o sa-l intereseze la vara sansa si nesansa sau numarul de goluri? Panduru asta spune: omul are 2 luni jumate in care trebuie sa marcheze daca vrea contract, ca nu e Mamut sa-i admire cineva ratarile.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează