FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

Delegarea lui Sebastian Colțescu la Dinamo - FCSB, pusă sub semnul întrebării de oficialul LPF: „Ciudată decizie”

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, nu înțelege delegarea arbitrului Sebastian Colțescu (43 de ani) la derby-ul Dinamo - FCSB, scor 0-1. +29   FOTO
Justin Ștefan, secretarul general al LPF, nu înțelege delegarea arbitrului Sebastian Colțescu (43 de ani) la derby-ul Dinamo - FCSB, scor 0-1.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 23:59

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, nu înțelege delegarea arbitrului Sebastian Colțescu (43 de ani) la derby-ul Dinamo - FCSB, scor 0-1. 

Sebastian Colțescu a arbitrat primul meci tare, după scandalul cu tentă rasistă de la PSG - Bașakșehir. Prestația „centralului” nu a fost perfectă, dar nici nu a viciat rezultatul prin greșeli majore. Cu toate acestea, Justin Ștefan pune sub semnul întrebării delegarea. 

Delegarea lui Colțescu la Dinamo - FCSB, pusă sub semnul întrebării

„O ciudată decizie a fost delegarea la derby-ul dintre Dinamo și FCSB a arbitrului Sebastian Colțescu. Colțescu, da, cel atât de comentat, nu mai intru în amănunte acum, le știți cu toții, după meciul de la Paris, dintre PSG și Bașakșehir. Scos de pe lista FIFA chiar de FRF, mă rog, de CCA, Colțescu a condus " ciudat" , după părerea comentatorului Telekom, Bogdan Cosmescu.

Nici bine, nici foarte rău, aș zice eu, interpretând aiurea multe faulturi, ezitant în a acorda avertismente etc. În orice caz, șovăitor și departe de forma avută cândva. Chiar nu i se putea da un alt meci, în loc de acesta, ori măcar un meci cu mai puțină încărcătură emoțională înainte de a fluiera derby-ul? Ciudat, vorba domnului Cosmescu. Și nu, nu a influențat rezultatul meciului. E destul, nu?”, a scris Justin Ștefan, pe Facebook.

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - FCSB

+25 FOTO

VIDEO. FCSB, primită de sute de fani la baza din Berceni. Spectacol pirotehnic înaintea derby-ului cu Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Două nume-surpriză din derby, în vizorul echipei naționale: „Pentru noi, pentru staff, nimic nu e exagerat”

DINAMO - FCSB. VIDEO Un fost câștigător al Cupei Campionilor e sigur: „Dinamo – Steaua o să rămână veșnic un derby”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
andrei.f
andrei.f  •  04 Februarie 2021, 12:42

justine, dacă nu pricepi, te lămuresc eu. Olteanul a pus cu botu pe labe UEFA iar delegarea a fost o recompensă pt cât a fost trancasat în această anchetă, anchetă care nu se va finaliza niciodată. UEFA s-a lecuit de dorința de a da un exemplu în lupta antirasistă. Sau ce vroiai tu, să vină un arbitru FIFA, căuaci, să blocheze pe fcsb cum a făcut în meciurile cfr-fcsb și viitorul-fcsb ? Acum ai priceput sau să-ți desenez ?

redbuldog
redbuldog  •  04 Februarie 2021, 11:04

Dah,e adevarat ca pradetele Sebi,si-a facut cu devotament misiunea,pentru care a fost delegat la acest meci..!Inca de la inceput a lasat jocul liber,ca un alibi,pentru ce a urmat,a tolerat duritatile,penalizand intr-o singura directie treptat,treptat si daca sanctiunile pentru caini au fost indreptatite si in mare justificate,NU la fel a judecat pt.jocul de K1,practicat de Ov.Popescu,Radunovici,Sut, Morutan sa.care cu siguranta primeau cartonase,daca era un fluieras impartial..!

786995404710855
Adrian Ionescu  •  04 Februarie 2021, 09:16

rușine Dinamo vai de mama voastră nu va e rușine să constestati cart roșu trebuia din prima repriză cu cot in gura eliminat e vina jucătorului va tolerat prea mult ați scăpat toate derby cate o eliminare de ce că e Dinamo câinii latră la stele nu le prinde

Vezi toate comentariile (9)
Comentează