FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

FCSB // Basarab Panduru l-a ironizat pe Mihai Stoica după accidentarea lui Dennis Man: „N-aș vrea să aud că a dat afară și maseurul”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 09:37

Basarab Panduru, fostul fotbalist al Stelei, l-a „înțepat„ pe Mihai Stoica, oficial al FCSB care îl apărase pe Dennis Man săptămâna trecută în fața criticilor lui Dumitru Dragomir.

„Man, mai devreme aţipise pe masa de masaj. Altă noapte pierdută. Dar nu cu vreo fetiţă. Cu colegii, în autocar, în avion şi iar în autocar”, a spus MM, care a dorit să scoată în evidență viața sportivă exemplară a mijlocașului.

După acea declarație, Basarab Panduru a profitat de moment și l-a ironizat pe directorul sportiv.

„Mă mir că s-a accidentat. El îşi face recuperarea ca lumea. Am înţeles că acum câteva zile era pe masa de masaj, îşi făcea masaj mai mult decât ceilalţi. Sper să nu aud că mâine îl dă afară şi pe maseur, că ştiu eu ce masaj a făcut. Nu vreau să aud că maseurul i-a făcut masaj invers şi s-a accidentat, că sigur nu din cauza asta s-a accidentat", a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

criticat de Gigi Becali 

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că Mihai Stoica este de vină pentru ce se întâmplă la FCSB, dar nu a vrut să-i accepte demisia.

„Mihai Stoica este vinovatul numărul 1!  El e mâna mea dreaptă, e omul meu la echipă. Mi-a zis că demisionează. A zis: «Gigi e adevărat. Eu sunt vinovat! Am demnitate și bărbăție și voi pleca». I-am zis «Tu nu pleci nicăieri! Ești prietenul meu. Nu accept nicio demisie! Prietenii se apără între ei. Te protejez»”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

HAOS TOTAL: nu, nu este o glumă! Belu și Popescu nu știau pe ce posturi joacă!

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (3)
q2016
q2016  •  31 Iulie 2019, 16:21

Eu asta inteleg din declaratia lui Becali - "MM ramane, este prietenul meu, chiar daca este vinovatul nr.1. Vom continua sa facem si pe mai departe amatoriceste manegementul sportiv la fecesebeu, chiar daca nu vom avea performante.". Parca ar vorbi un angajat la stat. Pur si simplu pentru Becali competitia Liga1 este un hobby, fara de care ar muri de plictiseala...

boierasul
boierasul  •  31 Iulie 2019, 11:11

„Mihai Stoica este vinovatul numărul 1! El e mâna mea dreaptă, e omul meu la echipă. Mi-a zis că demisionează. A zis: «Gigi e adevărat. Eu sunt vinovat! Am demnitate și bărbăție și voi pleca». I-am zis «Tu nu pleci nicăieri! Ești prietenul meu. Nu accept nicio demisie! Prietenii se apără între ei. Te protejez»”))))))))))))))) PARODIE la palat )))

whiteredarad
whiteredarad  •  31 Iulie 2019, 11:10

Basarab Panduru incepe sa "bata campii", cam prea des. Trebuie sa fii, ori rau vitor, ori fraier, sa nu pricepi ca Denis Man nu a avut vacanta si a jucat extrem de mult. A fost la Nationala mare, apoi la turneul din Italia. I s-a dat o saptamana, timp total insuficient, proceduta , total aiurea. De aia s-a accidentat, de la oboseala cronica, si lipsa unei recuperari cit de cit. In privinta lui MM Stoica, ar trebui sa fie clar tuturor, ca Becali nu accepta alte opinii. MM nu poate renunta la salariul de vreo 10 mii euro pe luna, de aia a devenit un "yes-man". Debandada de la " FICISIBI" este- in intregime opera lui Gigi. El si-a pus antrenor "paiata", el face echipa, el face schimbarile , el face transferurile. Nu va este clar...inca ? Anul asta , pentru Becali va fi unul....de groaza !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează