FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB - Botoșani // HAOS TOTAL: nu, nu este o glumă! Belu și Popescu nu știau pe ce posturi joacă!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 09:00

Momente șocante la startul reprizei secunde în FCSB - Botoșani, Belu și Ovidiu Popescu s-au întrebat reciproc zeci de secunde care dintre ei urmează să evolueze fundaș dreapta și cine la mijlocul terenului.

Rezultatul de luni seară, 0-2 cu FC Botoșani, a fost poate cea mai mică umilință pe care FCSB a trebuit să o suporte la capătul a 90 de minute în care s-au produs și alte evenimente dramatice pentru clubul lui Becali.

Accidentarea gravă a lui Man, dar și „denigrarea” sportivă a lui Bălașa, scos de pe teren la doar 45 de minute după ce fusese introdus au fost lucruri petrecute pe gazonul din Trivale și care pune încă o dată ștampila de debandată pe sigla vicecampioanei. 

Totuși, momentele din pauza jocului și chiar la scurt timp după startul reprizei secunde aruncă FCSB într-o situație aproape fără precedent. În tot haosul creat de prima repriză, în care Botoșani a etalat un fotbal de mare clasă și a avut 4-5 ocazii rarisime de a marca, Andone a efectuat o a doua înlocuire, care a bulversat doi fotbaliști atât de tare încât n-au înțeles ce post trebuie să joace.

A ieșit Salomao și a fost introdus Claudiu Belu. Cum în primele 45 de minute, fundaș dreapta a evoluat Ovidiu Popescu, după ce a intrat pe teren, Belu a dat să se ducă spre partea dreaptă a defensivei pentru a se poziționa acolo. S-a oprit însă brusc când l-a observat deja acolo pe Popescu. Nedumerit, Belu a acoperit apoi poziția de mijlocaș lateral dreapta. După ce arbitrul a fluierat startul reprizei, între cei doi jucători a început un dialog, completat de gesturi disperate, în care încercau să se lămurească cine trebuie să joace fundaș dreapta și cine la mijlocul terenului. Abia după câteva zeci de secunde, dar și de priviri aruncate spre banca proprie, s-au dumirit și Belu a trecut fundaș, iar Popescu a evoluat mai sus. 

„Nu eu am vorbit cu Belu, ci unul dintre secunzi”

Chiar și Bogdan Andone a confirmat deruta tactică a jucătorilor săi, dar a aruncat vina pe unul dintre colaboratorii săi. „După accidentarea lui Man s-a deraglat absolut tot ce pregătisem pentru acest meci. Am improvizat cu Salomao pentru a crea superiorități pe partea stânga. Accidentarea ne-a dat peste cap. Aveam de ales între Bălașa, Belu sau alte improvizații. Cea mai echilibrată a fost Bălașa, care a mai jucat acolo, ca fundaș stânga. Era o mișcare logică. La pauză am vrut să începem mai ofensiv, a coborât Oaidă și a intrat Mountinho”, și-a început speech-ul Andone la conferința de presă, după care unul dintre ziariști i-a atras atenția că Belu și Ovidiu Popescu nu înțelegeau pe ce post trebuie să joace. Andone a reacționat: „Da... N-am vorbit cu Claudiu înainte de startul reprizei secunde, a făcut-o unul dintre secunzii mei. Claudiu trebuia să fie fundaș dreapta, iar Ovidiu Popescu mijlocaș dreapta pentru a avea superioritate în partea dreapta”. 

Citește și:

FCSB // Bogdan Andone ar putea fi dat afară de Gigi Becali în maximum 2 săptămâni: „Jucătorii nu-l ascultă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
113481163256590
Vasile Voica  •  31 Iulie 2019, 10:45

Nu Andone e de vina ci Gica contra Mamelucu MM el inventează antrenori și Dica și Andone sunt la cererea expresa a celui mai mare vizionar din istoria fotbalului din România. A tras sfori a pupat în fund patronul pina ia dat de la echipa pe Alibeg Și Budescu săracul Budescu aDica în vreo cute a meciuri ca la învățat pe el Mamelucu sa fie autoritar la băgat în repriza a doua sau a fost scos din prima repriză. Nu vedeți ca ăștia doi jiji si Mamelucu bătăușul își fac în contra unul altuia Jiji vrea pe Pașcanu Mamelucu nu. Vreți sa știți pe cine nu a mai vrut Mamelucu Chestor și Burca i ați văzut aseară pe cine nu a vrut el. Continuam Buteanu. Pașcanu nu place la ochiul lui format de mare mare descoperit-o de talente vezi cazul Andrei. Carlos. Elton. Ai lista poate continua. Ăștia doi ori au o relație nefireasca de ciobanul asculta mai mult decit pa soție de lingaul asta ordinar care face tot posibilul sa saboteze Steaua și la transferuri și la antrenori mai este un pic siivezi trioul pe banca Jiji Mamelucu Și pe hirtie Luțu ca trebuie sa i acopere o hirtie. Sa va fie rușine o sa pierdeți totisuporteri adevărați o sa vina la acesta echipa doar familiile voastre și locuitorii din pipera. Ieși o data din cadru Mm Stoica cel celebru numai rău ai făcut acestui club ne am saturat de tine bătăușul și *** care invenineza și provoca pe toată lumea chipurile în numele Stelei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  31 Iulie 2019, 09:33

sa ne luam dupa voi si sa credem ca TARLA e plina de.......

1198766430181192
Abigail Laslas  •  31 Iulie 2019, 09:22

continua campania de fake news

Vezi toate comentariile (4)
Comentează