FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - FCSB 3-1

Basarab Panduru sare în apărarea unui jucător de la FCSB: „Nu mi se pare normal!”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2023 13:29 / Actualizat luni, 06 martie 2023 13:46

Basarab Panduru (52 de ani), fost internațional, a comentat situația lui Malcom Edjouma (26 de ani), mijocașul francez al celor de la FCSB, schimbat la pauză în înfrângerea suferită de roș-albaștri, scor 1-3, pe terenul celor de la UTA Arad, în runda cu numărul 29 din Superliga. 

Fostul mijlocaș al Stelei este de părere că fotbalistul din Hexagon este schimbat constant la pauză din cauza sumei de transfer pe care Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, o poate obține în urma unui eventual transfer al lui. 

Ce se întâmplă înainte de Sepsi - CFR: Marcel Pușcaș se duce de urgență la meciul vital pentru play-off
Sepsi - CFR Cluj
Ce se întâmplă înainte de Sepsi - CFR: Marcel Pușcaș se duce de urgență la meciul vital pentru play-off

Basarab Panduru a spus că latifundiarul din Pipera preferă să se folosească mai mult de Octavian Popescu și Florinel Coman, fotbaliști pe care ar putea primi oferte generoase. 

Basarab Panduru, după ce Malcom Edjouma a fost schimbat la pauză în UTA Arad - FCSB: „Mie nu mi se pare normal”

„Edjouma, în ultimul timp, a fost în formă. Gigi Becali nu are o problemă cu Edjouma, el are un fix cu banii pe care poți să-i aduci pe un jucător, iar Edjouma nu poate să aducă mai mult de unu-două milioane de euro. 

Se duce, se învârte, dă un gol, se duce la 1,5-două milioane. Nu joacă, iar se duce la un milion. Te învârţi pe aici. Banii mulţi sunt, probabil, pe Florinel Coman şi pe Tavi Popescu. 

Nu mi se pare normal să îl tot sacrifici pe Edjouma în detrimentul altor jucători, dar dacă mă uit la ce vrea Becali şi la cum vede fotbalul, cred că e normal să-l scoţi pe cel care-ţi aduce bani mai puţini”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport. 

Malcom Edjouma nu a jucat mai mult de 45 de minute în tricoul FCSB-ului în ultimele 3 meciuri de Superliga 

Malcom Edjouma, fotbalist sosit în iarna anului 2022 de la FC Botoșani, nu a mai evoluat mai mult de 45 de minute de la meciul cu CS Universitatea Craiova, jucat la București și încheiat 1-1. Francezul a fost integralist și a marcat și golul celor de la FCSB, în minutul doi al partidei. 

La Pitești, la meciul cu FC Argeș, Malcom Edjouma a fost titular. A fost înlocuit la pauză cu fundașul dreapta Valentin Crețu. Contra Petrolului Ploiești, mjlocașul celor de la FCSB a intrat în minutul 58, în locul lui Florinel Coman. A stabilit scorul final al meciului în minutul 87, cu o execuție din „foarfecă”. 

La Arad, Malcom Edjouma a fost titular, fiind înlocuit la pauză de Andrei Cordea. 

VIDEO. Malcom Edjouma, gol de 3 puncte în derby-ul cu CFR Cluj

Citește și: 

Cele 9 meciuri pe care Cosmin Achim ar fi pariat au un tipar clar: el pe teren, două goluri marcate de adversari după pauză!

Ce lovitură! CFR Cluj îl transferă pe fostul atacant al lui Manchester City, cu 5 goluri în naționala Braziliei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  06 Martie 2023, 19:15

Pândi, nu ca "asa gândește Becali!".De fapt , Becali nu gândește, asa trebuia sa te exprimi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează