FOTBAL  »  Superliga  »  MOMENT

VIDEO Basarab Panduru l-a lăsat mască pe Dinu în direct: i-a adus o cămilă :)

Basarab Panduru i-a adus o cămilă lui Cornel Dinu
Basarab Panduru i-a adus o cămilă lui Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 08:16 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 09:05

Basarab Panduru (50 de ani), revenit în România după scurta aventură din Emirate, de la Al-Wasl, a continuat să se tachineze cu Cornel Dinu (72 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo.

  • În momentul în care Laurențiu Reghecampf a plecat de la Al-Wasl, Basarab Panduru, „secundul” lui Reghe, a demisionat și el;
  • Pandi s-a întors acum în postura de analist TV la Telekom Sport, funcție pe care a ocupat-o timp de 9 ani înainte să accepte oferta din Asia.

La trei zile după ce „Procurorul” îl întrebase în direct pe Basarab Panduru dacă „s-a întors din Emirate cu vreo cămilă”, Pandi a produs un moment de senzație în studioul TV Telekom Sport. I-a făcut cadou lui Cornel Dinu o cămilă în miniatură, un gest care i-a amuzat pe cei prezenți în studio. „Ţi-am adus o cămiluţă, Mister! Am adus-o până la urmă”, a glumit fostul mare fotbalist al Stelei. 

Răspunsul lui Cornel Dinu a venit imediat: „A fost o glumă pe care ne-o permitem între noi, în niciun caz o ironie. Mai am jucării din astea simbolice pe-acasă”.

Bine ai revenit printre noi, Pandi! Voiam să-l întreb dacă ne-a adus și nouă vreo cămilă - Cornel Dinu, în urmă cu 3 zile

Citește și alte știri de actualitate: 

Cornel Dinu, impresionat de un stelist: „Seamănă cu Dumitrache! Foarte talentat”

Reacție furioasă după penalty-ul inventat care a decis Gaz Metan - FCSB: „Ne-au furat! Ce să mai zici?!” + analiza lui Ion Crăciunescu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  24 Noiembrie 2020, 17:23

Cum e cămilă aceasta de jucărie asa se pricepe si sa antreneze acest analIST tv ...

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  24 Noiembrie 2020, 09:18

Profesionisti, domnule, ce sa mai vorbim!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează