FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Basarab Panduru a remarcat o diferență frapantă între cele 3 meciuri ale etapei din play-off: „Nu am semne de întrebare, nu îmi permit, dar pe o scară de la 1 la 10...”

Basarab Panduru (50 de ani) a remarcat o diferență de intensitatea între cele 3 meciuri de play-off din acastă etapă, Sepsi - CFR 0-1, Botoșani - Craiova 1-1 și Clinceni - Sepsi 0-2. +17   FOTO
Basarab Panduru (50 de ani) a remarcat o diferență de intensitatea între cele 3 meciuri de play-off din acastă etapă, Sepsi - CFR 0-1, Botoșani - Craiova 1-1 și Clinceni - Sepsi 0-2.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 23:15 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 23:38

Basarab Panduru (50 de ani) a remarcat o diferență de intensitatea între cele 3 meciuri de play-off din acastă etapă, Sepsi - CFR 0-1, Botoșani - Craiova 1-1 și Clinceni - Sepsi 0-2. 

Marinos Ouzounidis, antrenorul celor de la Craiova, s-a plâns de duritățile din remiza cu FC Botoșani, caracterizând meciul drept o „luptă”, Basarab Panduru a făcut o analiză a celor 3  meciuri din play-off și îi dă dreptate antrenorului grec. 

Basarab Panduru, despre intensitatea din play-out

„Pe o scară a intensității de la 1 la 10, la Sepsi - CFR a fost de 3, la Botoșani - Craiova a fost de 8 sau 9, iar la Clinceni a fost de 4. Nu am semne de întrebare, nu îmi permit să am, dar vorbesc despre cum s-a jucat. La Botoșani mi s-a părut o luptă din partea ambelor ambele părți, apoi am mers tot mai jos”, a spus Panduru, la TV Telekom Sport. 

Clinceni nu s-a gândit în niciun caz la victorie. Același lucru am impresia și între rigoarea pe care o transmitea de obicei Leo Grozavu și ce s-a întîmplat acum, reconfirmându-se ce spunea și Pandi, că Sepsi pune rar probleme celor de la CFR
- Cornel Dinu

Citește și alte știri despre Clinceni - FCSB: 

Faci Ce Spune Becali! Toni Petrea s-a supus ultimei indicații venite de la patron

VIDEO + FOTO FCSB a cerut penalty cu Clinceni: „I-a rupt mâna în fața ta! Nu vă e rușine, mă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
10216062236330072
Toma Mihai Dan  •  23 Aprilie 2021, 12:43

La ce fotbal de "mare " calitate se joaca as impune 2 jucatori 90 minute in teren indiferent cat se plang "patronii".Si fiecare club sa aibe academii serioase gen "Viitorul".Sa-l vad pe Tanase la 150 de ani ca abia mai fuge si da in minge mi se pare penibil de-a dreptul. Investiti banii primariilor in copii si juniori si o sa avem rezultate in viitor.Astfel se mai elimina parandaraturile dintre "agenti " si "conducatori" si dintre echipe.Fotbalul se joaca azi cu privirea la ziua de maine si nu uitandu-ne dupa bani , spagi si combinatii.Asa am ajuns de rasul lumii si ne uitam(daca ne mai uitam) la niste meciuri de tot rasul.Eu unul nu m-am uitat la meciurile mentionate cu exceptia celui de la Botosani care stiam ca e pe bune.Si spuneti adevarul ,voi televiziunile, cu tot riscul.Introduceti clauze sportive in contracte,gen plata salariilor la timp,existenta scolilor de fotbal, calitatea stadioanelor,eliminarea echipelor in imsolventa care smecheresc meciuri si jucatori .etc. Puteti colabora cu FRF si LPF .Cine da banul poate sa dicteze.Altfel nu o sa mai aveti ce cumpara si vinde.Ca lumea este satula de mizeria actuala.

ionica007
ionica007  •  23 Aprilie 2021, 10:37
Postat de corectu pe 23 Aprilie 2021, 07:57

La Sepsi-CFR a fost vals.Antrenorul Grozav nu a mai jucat bărbă- tește.Cred că Panduru are dreptate.

...:)...''Antrenorul Grozav'' nu joaca, este la marginea terenului. Iar franarii au in echipa BARBATI, nu balerini deghizati in fotbalisti, nici pitziponci rujati...:)...

cj1960i
cj1960i  •  23 Aprilie 2021, 10:26

Articol publicat de super scribalaul g.s.p.! Clinceni- Sepsi 0-2. VAI DE MAMA VOASTRA, BAI AMATORI DE/DIN PIX!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează