FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru râde de transferurile făcute de FCSB: „Titularii când vin?”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2019 11:04

Basarab Panduru, fostul mare jucător al Stelei, a comentat situația de la FCSB și a ironizat transferurile făcute până acum.

Panduru crede că Răzvan Oaidă, Darius Olaru și Claudiu Belu nu vor putea fi titulari la echipa roș-albastră.

FCSB a avut bancă bună și anul trecut. Titularii când vin? Joacă Belu în locul lui Benzar? Nu prea cred! Joacă Oaidă în locul cui vrei tu? Nu prea cred! Joacă Olaru în locul lui Dennis Man? Nu prea cred”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Transferurile verii la FCSB:

  • Claudiu Belu (25 de ani, fundaș dreapta, liber de contract),
  • Răzvan Oaidă (21 de ani, mijlocaș central, 700.000€)
  • Darius Olaru (21 de ani, mijlocaș lateral, 600.000€).

Marți au reunirea

Steliștii vor efectua marți dimineață, începând cu ora 08:00, vizita medicală la Centrul Național de Medicină Sportivă. Miercuri dimineață este programată reunirea lotului la Baza Sportivă FCSB, acolo unde roș-albaștrii se vor pregăti, sub comanda lui Bogdan Andone, până la sfârșitul săptămânii.

În perioada 17-29 iunie se va derula cantonamentul de vară de la Brașov. Antrenamentele se vor desfășura pe terenurile Forex și Metrom. Vor juca și trei amicale cu CS Colțea (22 iunie), SR Brașov (25 iunie) și Viitorul (28 iunie).

Citește și:

Gigi o spionează pe CFR Cluj! Campioana a schimbat strategia la transferuri, din cauza lui Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  10 Iunie 2019, 17:00

Nu-i inteleg pe acesti comentatori care au idei fixe pe care le vehiculeaza, mai ales la posturile tv TELEKOM si DIGI. Se erijeaza in mari specialisti si "da sfaturi" in dreapta si in stanga, persifland sau chiar batandu-si joc de unele persoane (jucatori, antrenori, patroni). Chiar nu intelege acest individ de Basarab Panduru ca nici el si nici Dinu nu sunt un fel de "saga" in materie de fotbal. Daca o echipa face cateva transferuri pentru a-si dubla unele posturi, gen Belu in locul lui Benzar, Oaida si Olaru in locul unor mijlocasi, hop ca apare acest Panduru care incepe sa persifleze transferurile. Intrebarea mea este: "de ce nu se ia si de cele patru transferuri facute de CFR, patru anonimi pe care Panduru nu-i intreaba in locul cu vor juca. Cumva ca acolo este antrenor Dan Petrescu si... s-ar putea sa se zburleasca la el?

sa_radem_de_fc_fcsb
sa_radem_de_fc_fcsb  •  10 Iunie 2019, 13:59

Îmi place că după fiecare rateu în campionat și Cupă, vin jurnaliștii lu' pește să ne anunțe ce "super echipă" urmează să facă Gigi. Dar când vine vara și perioada de transferuri Gigel al nostru anunță că "nu mai vine nimeni. Ăsta e lotul" (adică tot ăla cu care a tot pierdut). :)))

alexbibirica1
alexbibirica1  •  10 Iunie 2019, 14:01

Pandi are dreptate . becali e un om care declara ca este milostiv si evlavios ,dar nu-l crede nimeni.cel putin eu nu-l cred. ce,or lucra specialisti si profesionisti la fosta Steaua si nu stiu eu ? Ce , au mai angajat profesionisti in organigrama actualei FCSB ? tot aia sunt... frunze sunt si vor mai fi de taiat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează