FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - U CLUJ

Basarab Panduru intervine în războiul dintre Adrian Mititelu și fanii lui FCU Craiova: „Tu, ca suporter, ai mai face asta?”

Basarab Panduru / Captură Orange Sport
Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 11:05 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 12:40

Basarab Panduru, fost jucător important la Steaua în anii '90, a comentat disputa din ce în ce mai agresivă dintre Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, și fanii din Peluza Sud '97.

Izgoniți de pe propria arenă de Mititelu, suporterii oltenilor sunt atenționați de Panduru, care se întreabă cum vor proceda aceștia când patronul lui FCU Craiova le va permite din nou accesul pe stadion.

Cel puțin pentru meciul de azi, galeria olteană pare să se fi resemnat cu decizia celui pe care-l contestă: „Vedem meciul acasă dacă așa a hotărât tovarășul mititel”, a scris pe Facebook unul dintre lideri. 

Basarab Panduru intervine în războiul dintre Mititelu și fani: „Te-ai mai duce, dacă acum nu te-a primit?”

„Şi tu te mai duci? Te-ai mai duce, tu, ca suporter? Că a spus că la următorul meci poate să organizeze (...) și o să primească suporteri. Dar tu, ca suporter, te-ai mai duce dacă acum nu te-a primit? 

Să nu uităm ce a spus Mititelu, că la următorul meci pare ca îi primeşte (n.r. - ar permite intrarea fanilor în stadion). Oricum, eu nu cred că lucrurile astea au pornit de la scandările care au avut loc la meciul cu Sepsi. Să nu uităm că suporterii Craiovei au afişat anumite mesaje împotriva lui Mititelu, plus scandalul dintre Adrian Mititelu Jr. şi acel suporter”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport

Adrian Mititelu a închis stadionul de frica ultrașilor!

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a anunțat că echipa sa va închide porțile spectatorilor în perioada următoare, după scandalul de xenofobie de la meciul cu Seps, iar LPF a fost de acord ca meciul FCU Craiova - U Cluj să se joace fără fani.

Finanțatorul oltenilor a luat o decizie fără precedent în războiul cu suporterilor din Peluza Sud. El a anunțat că interzice accesul spectatorilor la partidelor de pe teren propriu ale echipei sale, pe o perioadă nedeterminată!

Tensiunile în Bănie au atins cote alarmante după incidentele provocate de galeria olteană, etapa precedentă, la meciul cu Sepsi, întrerupt în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe. Finanțatorul FCU îi acuză pe unii lideri ai Peluzei Sud de șantaj și amenințări.

În acest context, clubul din Bănie a înștiințat LPF că meciul cu U Cluj, programat vineri, de la ora 20:00, pe stadionul „Complex Sportiv Craiova”, se va disputa cu porțile închise.

VIDEO Adrian Mititelu, după controversa de la meciul cu Sepsi: „Refuz să cred că vom fi sancționați”

Citește și alte știri despre FCU Craiova: 

FCU Craiova - U Cluj: Mititelu a închis stadionul de frica ultrașilor!

A venit decizia: ce se întâmplă la următorul meci al FCU Craiova, după cererea lui Mititelu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1.fcu
1.fcu  •  03 Februarie 2023, 14:50

*** =)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jairz_70
jairz_70  •  03 Februarie 2023, 11:39

este bine ca nu il mai blocheaza primaria si restul lumii,cu suporterii o descurca ,le mai da ceva bani ,vine primavara ,apar papucii ,se regleaza treaba

Vezi toate comentariile (2)
Comentează