FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - U CLUJ 5-0

VIDEO + FOTO Stadionul gol, poarta plină » Craiova lui Mititelu a spulberat-o pe U Cluj! Clasamentul ACUM

Stadionul gol, poarta plină » Craiova lui Mititelu a spulberat-o pe U Cluj! Clasamentul ACUM
Stadionul gol, poarta plină » Craiova lui Mititelu a spulberat-o pe U Cluj! Clasamentul ACUM

Articol de , , , - Publicat vineri, 03 februarie 2023 21:52 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 22:12

FCU Craiova a învins-o pe U Cluj, scor 5-0, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Meciul s-a jucat cu tribunele goale, decizie luată de Adrian Mititelu de teama ultrașilor din Peluza Sud 1997.

O iarbă perfectă, un stadion spectaculos, tribune dezolant de goale, doar icnituri ale jucătorilor sau de pe margine, o singură echipă pe teren și goluri frumoase. Un meci atât de linișit, total în antiteză cu nebunia și efectele iscate duminica trecută la Sfântu Gheorghe.

Atmosferă dezolantă la Craiova, după decizia fără precedent a lui Mititelu » Cine a pătruns în tribune la meciul cu U Cluj
FCU Craiova - U Cluj
Atmosferă dezolantă la Craiova, după decizia fără precedent a lui Mititelu » Cine a pătruns în tribune la meciul cu U Cluj

FCU Craiova a defilat, Adrian Mititelu și ai lui au bifat un succes mult mai important decât pare la prima vedere. S-a răzbunat după „episodul Sepsi”, a arătat că are un cuvânt de spus în Liga 1, că nu sunt sortiți pieirii în zona roșie a clasamentului, a băgat zâzania la o posibilă contracandidată la evitarea retrogradării și a mutat o și mai mare responsabilitate/presiune pe umerii opozanților regimului, din Peluza Sud 97.

Adrian Mititelu nu a fost prezent la meci. Nici fiul lui nu a venit la stadion. 

FCU Craiova, spectacol total cu stadionul gol

Suporterii n-au avut voie în tribunele de pe "Ion Oblemenco", un uriaș alb-albastru fără sunet și culoare aseară. Surprinzător, nici clujenii n-au apărut pe scenă. Nu e vorba de fanii lui U, care au făcut front comun cu omologii de la FCU, ci de elevii lui Neluțu Sabău.

+17 FOTO

În prima repriză, sistematic, ardelenii au fost pulverizați de atacurile inteligente ale oponenților și de propriile erori. O mână de spectatori, pe bază de tabel, în tribune, mulți spectatori la U Cluj pe teren, pe bază de legitimație.

Pentru că, prin „episodul Sepsi”, s-au periclitat șansele formației la play-off! Cine-și va asuma, cel puțin acum, imediat, această responsabilitate?

Când îți dă Chițu gol de două ori în meci, iar Dragoș Albu sparge gheața în Liga 1 ar trebui să te gândești că te așteaptă o primăvară mai periculoasă în primul eșalon, mai ceva decât pe Mititelu și familia lui.

6 ani și jumătateau trecut de la precedenta „dopietta” a lui Chițu în L1, în Viitorul - Voluntari (2-1)

FCU a arătat că poate absorbi presiunea din jurul echipei, pe U o așteaptă chinul! Reușitele lui Chițu și Albu au venit ca un punct final după faze create de Bauza și Bahassa, calitatea superioară a celor doi a făcut diferența.

„Șepcile roșii” n-au avut niciun scut median în fața unei apărări-șvaițer și a unui portar de decor. Tot ceea ce au mai încercat Chipciu și Remacle, un pic și Thiam pe forță, a fost egal cu zero. Craiovenii au părut mai mulți pe teren, au arătat a echipă.

I-au strâns într-un grup necazurile. Și dacă Bauza, autorul unei ratări uriașe în startul părții secunde, ar fi mai puțin orgolios și-ar gesticula mai puțin când greșesc alții, încercând să facă el mai mai mult pe măsura talentului...

Bahassa merita și el să-și treacă numele pe lista marcatorilor. A fost ireproșabil. Cum merita și Blănuță un gol, la câte aprostofări și-a atras de la Bauza. FCU și-a demolat aseară adversarii din teren și din afara lui! Rezultat de "Un estate italiana", refrenul all-time al Giannei Nannini & Edoardo Bennato, scor de noapte magică pentru suporteri. Dar ei nu au fost și nu se știe când vor mai da culoare noului "Central". 

Clasamentul SuperLigii, după FCU Craiova - U Cluj 5-0

FINAL » FCU Craiova 1948 - Universitatea Cluj 5-0

VIDEO. Tribunele goale la meciul dintre FCU Craiova și U Cluj

FCU Craiova - U Cluj, echipe de start: 

FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Duarte, Danny Henriques, Huyghebaert - D. Albu, V. Achim - Baeten, Bauza, Bahassa - A. Chițu 
Rezerve: R. Popa - Paramatti, Mascarenhas, Zanfir, Van Durmen, Asamoah, G. Ganea, Ibrahim, Blănuță 
Antrenor: Nicolo Napoli 

U Cluj: Iliev - Fl. Ilie, Miron, G. Simion - Șt. Vlădoiu, Ov. Bic, Remacle, Oancea - Chiciu, Thiam, Fl. Haită 
Rezerve: Gorcea - Pițian, Ispas, Romario Pires, I. Filip, I. Stoica, L. Fulop, J. Gomes, Ad. Bălan 
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Stadion: Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova 
Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenți: Ferencz Tunyogi și Adrian Vornicu 
Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan / Arbitru AVAR: Petruța Iorgulescu

Citește și alte știri din Superligă: 

EXCLUSIV CFR, încă o gafă de proporții » Fotbalistul campioanei a câștigat procesul la FIFA și trebuie să primească O AVERE! + prima reacție a clujenilor

Ce țeapă și-a luat Rotaru! Finanțatorul Craiovei s-a „fript” de două ori cu fotbalistul care vrea să-i ducă pe juveți la sapă de lemn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
leutoltean
leutoltean  •  04 Februarie 2023, 10:30
Postat de o_bic pe 03 Februarie 2023, 23:25

Prostu' de Andrei Cristea inainte de meci la digi: ,,mizez pe o victorie U Cluj,, Iti doresc sa joci la pariuri.

Nu Andrei, Adrian. Nu-i confundați!

k.uba
k.uba  •  04 Februarie 2023, 08:46
Postat de george.br pe 03 Februarie 2023, 23:57

Era jale mare in studio dupa meci...

E jale male printre mogoseni! Apare ligia imediat :)))

sud97
sud97  •  04 Februarie 2023, 07:12

Un fleac! I-am curuit! Forta Stiinta! Forta PS97! Forta Nicolo Napoli! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează