FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Basarab Panduru știe deja cine va lua titlul în Liga 1: „Nu o să fie așa”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 22:03

Basarab Panduru consideră că CFR Cluj nu mai poate fi oprită din lupta pentru un nou titlu de campioană în Liga 1. Analistul TV Telekom Sport a vorbit în contextul în care toată lumea spune despre formația ardeleană că nu practică un fotbal frumos.

„Nu o să câştige campionatul echipa care joacă foarte bine. Nu o să fie aşa. La noi, cel puţin, şi anul trecut, şi anul acesta, echipa care joacă cel mai frumos fotbal nu câştigă campionatul. Şi cred că şi anul ăsta va fi la fel. Nu trebuie să joci foarte frumos, cât trebuie să joci foarte eficient.

Trebuie să îţi câştigi meciurile cu multă muncă, probabil, cu eficienţă mare, 2-3 ocazii, un gol şi să nu iei gol. Degeaba dai 3 goluri. Ai dat 3, dar ai luat două.

Cu Viitorul ai dat două, dar nu ai mai apucat să dai 3. Dacă tu meci de meci iei două goluri, o dată dai 3, dar o dată dai 1 gol... Şi asta nu te ajută să iei campionatul”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Clasament play-off

clasament

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile ale lui Cornel Dinu: "Aveam un pact secret cu belgienii să ne calificăm împreună" + Mită de 150.000 de dolari pentru arbitri și adversari decontată de oficialii FRF

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
daniaania
daniaania  •  03 Aprilie 2019, 13:29

Asa este, Petrescu stie sa gestioneze meciurile. Nu joaca un fotbal placut dar este eficient. CFR va fi campioana din nou.

983732924972315
Soos Vilmos  •  03 Aprilie 2019, 10:47

Vai de mama noastra ce fotbal "frumos"joaca trupa ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  03 Aprilie 2019, 09:46

"Degeaba dai 3 goluri. Ai dat 3, dar ai luat două." ??? Ma depaseste ....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează