FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FARUL 1-2

Basarab Panduru, surprins: „Ziceam: «Vai de capul meu ce echipă!»”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 23:13 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 00:19

Fostul internațional Basarab Panduru nu se aștepta ca Universitatea Craiova să piardă în fața Farului, la ce echipă a aliniat Ivaylo Petev și la ce absențe a avut Gică Hagi.

Deși a avut numeroase absențe, Grameni, Budescu, Tudor Băluţă, Sîrbu şi Benchaib, Farul s-a impus la Craiova, în fața Universității, cu 2-1. O surpriză pentru fostul internațional Basarab Panduru.

Louis Munteanu a impresionat doi foști mari atacanți: „Indiscutabil trebuie convocat la EURO!” + „Ești mare când faci asta”
CSU Craiova - Farul
Louis Munteanu a impresionat doi foști mari atacanți: „Indiscutabil trebuie convocat la EURO!” + „Ești mare când faci asta”

„Dacă e Regele (n.r. - Gică Hagi) acolo, clar ştie cum trebuie să facă și cât trebuie să facă să ajungă la rezultatul ăsta. Mă gândeam că va câştiga Craiova la început, Farul a avut toți jucătorii noi, unii chiar au venit acum.

La Craiova, în afară de Screciu, Vlădoiu, ziceam: «Vai de capul meu ce echipă!»”. Mi s-a părut ca Farul ştie ce trebuie să facă în seara asta, poate doar Louis Munteanu rămânea mai în faţă, dar toţi jucătorii s-au pus în slujba echipei", a comentat Panduru, pentru Orange Sport.

MM Stoica susține că Universitatea Craiova - Farul 1-2 e mai mare surpriză decât victoria Botoșaniului cu CFR

Colegul său de platou, Mihai Stoica, a susținut că victoria Farului la Craiova e o surpriză mai mare decât cea a Botoșaniului cu CFR (1-0). „La distribuţiile văzute e o surpriză mai mare decât Botoşani - CFR la ce absenţe a avut Farul. Nu ştiu cum face Hagi la Farul, dar face! E de domeniul fantasticului”, a concluzionat președintele Consiliului de Administrație al FCSB.

De asemenea, Stoica a criticat strategia antrenorului Craiovei, Ivaylo Petev: „Au jucat foarte riscant. Au jucat cu un singur închizător, cu Mateiu. Creţu joacă tot timpul în faţă. Au jucat foarte sus cu fundaşii. Louis Munteanu se duce în profunzime, ceea ce e extrem de important”.

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Denil Maldonado

Oficialul FCSB susține totuși că e prea devreme pentru a-l judeca pe Denil Maldonado, fundașul Universității care a greșit în mai multe rânduri.

„E prematur să discutăm despre Maldonado, pentru că a jucat în America de Sud. Nu îl poţi eticheta după un singur meci”, a punctat MM Stoica.

Mai puteți citi:

Mihai Stoica, reacție cu privire la transferul momentului: „E extraordinar. Vreau să îl văd semnând!”

Ivaylo Petev și-a mustrat fotbaliștii, după ce Universitatea Craiova a pierdut cu Farul: „El este jucătorul cheie, dar și ceilalți 10 trebuie să joace”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează