FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL

Louis Munteanu a impresionat doi foști mari atacanți: „Indiscutabil trebuie convocat la EURO!” + „Ești mare când faci asta”

Louis Munteanu, la Farul // foto: Imago Images
Louis Munteanu, la Farul // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 23:17 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 23:51

Universitatea Craiova - Farul 1-2. Louis Munteanu a marcat golul secund al oaspeților și a contribuit la prima reușită, a lui Rivaldinho, iar prestația lui i-a adus laude din partea lui Florin Răducioiu și Viorel Moldovan, doi foști atacanți importanți ai României.

Răducioiu crede că Munteanu ar trebui convocat la EURO 2024 dacă va continua să joace așa, în timp ce Moldovan a remarcat un detaliu în jocul lui Louis, și anume că știe să atace spațiile libere.

Florin Răducioiu l-a „dezmembrat” după Universitatea Craiova - Farul: „Un adevărat dezastru!”
CSU Craiova - Farul
Florin Răducioiu l-a „dezmembrat” după Universitatea Craiova - Farul: „Un adevărat dezastru!”

Jucătorul Farului a marcat cu Universitatea Craiova cu un șut cu stângul la colțul lung. La prima reușită a fost blocat de Laurențiu Popescu, însă mingea a ajuns la Rivaldinho, care a marcat în poarta goală.

Louis Munteanu i-a impresionat pe Florin Răducioiu și Viorel Moldovan

„De ce să nu fie la European Louis Munteanu? Dacă va continua așa, indiscutabil trebuie convocat la echipa națională! Nu fac lobby sau publicitate, dar a dovedit. Putem să o spunem pentru că am dat și noi două goluri la echipa națională (n.r. - face semn către Viorel Moldovan, prezent în studio)”, a declarat Răducioiu la Prima Sport.

Munteanu e un atacant care îmi place foarte mult. Ești atacant mare când ataci în profunzime, ceea ce Louis Munteanu face. Chiar dacă uneori e egoist. 

- Viorel Moldovan, fost internațional

5 goluriare Munteanu în acest sezon de Superliga, în 17 meciuri

Louis Munteanu a marcat golul victoriei, dar își reproșează: „Am lovit foarte prost mingile”

„Un meci bun făcut de noi, 3 puncte mari de care aveam nevoie. Vrem să fim în play-off. Am ratat foarte mult. Sunt supărat pe mine pentru că eu trăiam din execuții și nu știu ce s-a întâmplat astăzi. Cu siguranță meciul viitor o să mă îmbunătățesc și sper să câștigăm din nou. 

Asta mi s-a cerut (n.r. - să se demarce în spatele fundașilor adverși), asta trebuie să fac meci de meci, sunt număr 9, trebuie să atac spațiile și să-i ajut pe atacanții laterali. A fost totul pe invers. Am lovit foarte prost mingile. Mă bucur că am marcat și am câștigat meciul. 

Am jucat mai mult în spatele lui Maldonado, am văzut că are probleme și am continuat să fac asta, a mers bine. Chiar sunt 3 puncte mari, mai avem 8 finale, trebuie să jucăm așa cum am făcut-o azi și cu siguranță o să câștigăm fiecare meci. 

Doamne ajuta să fiu acolo (n.r. în lotul pentru Euro 2024)! Dacă voi juca bine, probabil voi merge la Euro”, a spus Louis Munteanu, la Prima Sport.

VIDEO. Andrei Ciobanu, reverență în fața lui Gheorghe Hagi: „Fără el, poate nu ajungeam în Liga 1. Poate ajuta fotbalul românesc să revină unde era înainte!”

Citește și: 

Gică Hagi a avut un remarcat-surpriză după Craiova - Farul: „Joacă 3 posturi, în apărare, la mijloc și în atac”
CSU Craiova - Farul
Gică Hagi a avut un remarcat-surpriză după Craiova - Farul: „Joacă 3 posturi, în apărare, la mijloc și în atac”
Mihai Stoica, reacție cu privire la transferul momentului: „E extraordinar. Vreau să îl văd semnând!”
MERCATO
Mihai Stoica, reacție cu privire la transferul momentului: „E extraordinar. Vreau să îl văd semnând!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
dandana
dandana  •  23 Ianuarie 2024, 17:41

Fără supărare, dar ala a fost o invitație la gol din partea Craiovei. Nu înțeleg ce se întâmplă la Craiova, dsr mint și mint la nesfârșit ca se bat la toate. Eu nu cred ca au șanse nici la cupă, nu cu această echipă ținută în puf de acest patron. Bai hai ca nu îți merge o lună sau 6. Bai dar ani de zile tu îmi spui ca uni din ei trebuie sa avem răbdare. Nea-am săturat cu răbdarea, vrem echipă, vrem sa mergem la stadion și sa cântăm. Mai iei bătaie asta este, dar joaca fotbal. Craiova nici fotbal nu joacă, și ia și bătaie, asta este durerea fanilor. Sa vedem ca ajungeți la poartă de 100 de ori și nu intra mingea în plasă, bai dar sa amețești mingea aea la mijlocul terenului și apoi în spate la portar, cine dracu ar vrea sa vadă asta? Rotaru trebuie îndepărtat și Craiova își va reveni, dar cât acest om își tine neamurile și preferați la echipa nu exista șanse pentru nimic. Spun de ani ca ne-ar trebui la mijloc jucători sa dea o pasă. Spun ca atacanți precum Kolici nu se întâlnesc cu mingea în meci decât de 2 ori în 190 minute și asta este grav.

dobrin
dobrin  •  22 Ianuarie 2024, 16:48
Postat de grassu_46 pe 22 Ianuarie 2024, 07:12

Raducioiu parca a luato razna,de cine trebuie sa vorbeasca de bine il face praf (DRAGUSIN)si de cine mai bine ar tacea il lauda

Foame mare, ce vrei...

UbiMortus1984
UbiMortus1984  •  22 Ianuarie 2024, 13:33

Cum da vreun baiat un gol, pac! la Nationala cu el.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close