FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL

Gică Hagi a avut un remarcat-surpriză după Craiova - Farul: „Joacă 3 posturi, în apărare, la mijloc și în atac”

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 22:23 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 22:38

Universitatea Craiova - Farul 1-2. Gică Hagi, managerul echipei constănțene, a analizat partida și victoria echipei lui.

Hagi a avut și un remarcat, pe Cristi Ganea, jucătorul adus de la FCSB. Despre fundașul stânga spune că poate juca oriunde, în apărare, la mijloc și în atac.

Mitriță, prima reacție după Craiova - Farul: „Nu trebuie să mai facem asta niciodată”
CSU Craiova - Farul
Mitriță, prima reacție după Craiova - Farul: „Nu trebuie să mai facem asta niciodată”

Gică Hagi, laude pentru Cristi Ganea: „Poate juca pe 3 posturi”

„Am ieșit la joc, am încercat să facem ambele faze. Craiova are viteză, tehnică, atunci când am făcut bine i-am surprins, când nu, au venit peste noi. A fost un meci frumos, cu ritm, cu intensitate. 

Fiecare a făcut lucrurile bune. E logic să ai momente proaste, Craiova are calitate. Majoritatea au jucat bine, Louis a jucat foarte bine. Și Rivaldinho, Grigoryan are calitate foarte bună. 

Când va fi în formă fizică bună, va fi un jucător foarte bun. Ganea joacă 3 poziții, în apărare, la mijloc și în atac. Se dedică, e foarte serios. Noi știm ce calități are Ganea. El e fericit la noi, e important asta, să se simtă bine. E doar un meci, nu are rost să mergem mai departe de atât”.

Gică Hagi, cu gândul la meciul cu FCU Craiova: „O echipă talentată”

„Ne așteaptă un meci cu o echipă care ne-a bătut cu 4-0, o echipă talentată. Trebuie să facem un meci mare la Constanța. Nu știu ce să zic de transferuri, ați văzut că sunt copii pe bancă. 

Mereu suntem atenți la ce se întâmplă pe piață. Căutăm ceva la mijloc. Acest club are o bază, o identitate, o academie foarte bună, sperăm să vină jucătorii tineri care să completeze lotul”, a declarat Hagi, la Prima Sport.

Ce a declarat Ronaldo Deaconu după Craiova - Farul 1-2

„Am știut să suferim și am luat toate punctele. Eu joc bine și inter, mă simt bine aici, am mai jucat. Sunt 3 puncte foarte importante, și echipele din spatele nostru au câștigat. Mai avem acasă jucători importanți, care așteaptă să revină. Am venit unde am fost dorit de toată lumea, asta e cel mai important. 

+8 FOTO

Sunt cu gândul la Farul, mă bucur că am ajuns aici. Le urez succes celor de la Dinamo, cred că se salvează. Cu Gică Hagi e foarte intens să te pregătești, mă bucur că sunt antrenat de el. E un perfecționist. 

Eu vreau să profit de șansa mea, să lupt pentru EURO. Toți fotbaliștii români vor da totul ca să ajungă acolo, așa voi face și eu”, a declarat Ronaldo Deaconu, la Prima Sport.

VIDEO Adrian Șut despre lupta FCSB la titlu: „Nu ne considerăm campioni. Anul trecut, după ce-am pierdut cu Farul, nu-mi venea să mai ies din casă”

Citește și: 

Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu
CFR CLUJ
Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu
Adrian Mutu negociază acum cu Nelu Varga » GSP a aflat ce contract are „Briliantul” pe masă
CFR CLUJ
Adrian Mutu negociază acum cu Nelu Varga » GSP a aflat ce contract are „Briliantul” pe masă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
LostSociety
LostSociety  •  22 Ianuarie 2024, 09:37

Nu mai remarca tu nimic, că nu ai produs nimic real pentru fotbalul mare, numai jucători sezonieri, care vin acasă dupa 5-6 luni cu coada între picioare. Oare pentru acest om, care este limita bunui simț și a realității?

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  22 Ianuarie 2024, 07:37

Chipciu e 10 clase peste Bancu ! Poate se da o lovitura de imagine pentru Fotbalul Romanesc si il pun pe Hagi antrenor pe ultima suta de metri sa mergem cu el la Europene in locul lui Iordanescu ! Minuni mai sunt ! Dumnezeu lucreaza prin oameni ! Jucatorii ar avea cota dubla cu el pe banca la Europene !

paul111
paul111  •  22 Ianuarie 2024, 06:56
Postat de ionescugeorge77 pe 21 Ianuarie 2024, 22:32

...groparul fotbalului romanesc loveste din nou ...este o rusine a fotbalului romanesc ...cat o sa mai fie ajutat de burleanu si gino ?

Vezi tu !?...garantat l-ai votat pe Basescu de doua ori si pe neamt de doua ori...si nu fac politica, doar ca in cocina asta "groparul striga...groparii" !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează