FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Adrian Mutu negociază acum cu Nelu Varga » GSP a aflat ce contract are „Briliantul” pe masă

Adrian Mutu foto: Guliver/gettyimages +33   FOTO
Adrian Mutu foto: Guliver/gettyimages

Articol de , - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 17:58 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 19:56

Adrian Mutu negociază în acest moment cu Nelu Varga, pentru postul de antrenor la CFR Cluj. Patronul ardelenilor a decis să îl dea afară pe Andrea Mandorlini.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Mutu și Varga au demarat deja discuțiile, iar antrenorul are pe masă un contract pe 1 an și jumătate, adică până la finalul sezonului 2024/2025. Salariul propus e de 15.000 de euro pe lună. Va fi unul dintre cele mai mari pentru un antrenor din Liga 1, la egalitate cu cel al lui Cristiano Bergodi la Rapid. 

Ivaylo Petev și cei 3 oameni din staff-ul său de la Universitatea Craiova câștigă 30.000 de euro, bulgarul fiind cel mai bine plătit tehnician din Superliga.

Conform surselor GSP, el va avea un bonus de titlu, de victorie, de jucător dat la echipa națională și pentru fiecare tânăr promovat.

Nelu Varga, anunț de ultim moment: „Adrian Mutu va fi noul antrenor al echipei”
CFR CLUJ
Nelu Varga, anunț de ultim moment: „Adrian Mutu va fi noul antrenor al echipei”

Când poate fi anunțat Adrian Mutu ca noul antrenor de la CFR Cluj

Adrian Mutu ar putea fi anunțat luni, după ce plecarea lui Mandorlini va fi oficializată. Nelu Varga a fost extrem de nervos după Botoșani - CFR Cluj 1-0 și a luat decizia să îl dea afară.

Patronul ardelenilor discutase cu Mutu și în decembrie, dar Adi nu se despărțise încă de Neftchi Baku. Atunci, Mandorlini și-a salvat postul cu victoria în fața rivalei U Cluj, scor 4-0. Italianul era acuzat de rezultate, de joc și de relația proastă cu vestiarul și cu veteranii din echipă.

Adrian Mutu avea pe masă un contract întins până în 2025 și atunci, în decembrie, dar discuțiile se sistaseră. Adi e decis să revină în antrenorat după o pauză e o lună. El a avut nevoie de timp personal, din cauza unei tragedii în familie, decesul mamei.

Fost la Rapid, Mutu e liber de contract după despărțirea de Neftchi Baku

Adrian Mutu e în prezent liber de contract, după despărțirea de Neftchi Baku. El a plecat de la echipa azeră în decembrie 2023. 

Până în vară, Mutu antrenase la altă echipă de top din Superliga, Rapid, pe care a pregătit-o timp de un an și jumătate. El s-a arătat disponibil să o preia pe CFR Cluj, fiind un apropiat al patronul echipei, Nelu Varga.

CFR Cluj e o echipă care m-ar interesa, e o echipă care a câștigat campionate. Poate să îmi pună în valoare calitățile, iar eu pe ale ei. E greu să ai o echipă care nu concurează la nivelul dorit de tine. Dacă am devenit sperietoarea antrenorilor de la CFR, atunci asta e. Dacă mă voia cu adevărat, eram la CFR. Sau mă suna să mă cheme la CFR. Poate au existat discuții interne de care eu nu știu
- Mutu, acum o săptămână 

Adrian Mutu negociază acum cu Nelu Varga » GSP a aflat ce contract are „Briliantul” pe masă
Adrian Mutu, pe banca celor de la Rapid

Adrian Mutu nu are trofeu ca antrenor

Considerat unul dintre cei mai importanți jucători din istoria României, Adrian Mutu încă nu a avut niciun succes notabil în cariera de antrenor. 

A trecut pe la FC Voluntari, Al Wahda U23, România U21, FCU Craiova, Rapid și Neftchi Baku, club care l-a dat afară în finalul lunii decembrie. Nu are în palmares niciun trofeu ca tehnician

VIDEO. Martin Remacle, despre cine e favorită la câștigarea titlului în Liga 1: „FCSB, clar, i-a venit momentul!". Nu vrea CFR Cluj campioană!

Citește și:

EXCLUSIV Situație explozivă la CFR Cluj » Varga, plin de nervi după 0-1 cu Botoșani: ce se întâmplă cu Mandorlini

Mutarea inedită din cariera lui Horațiu Moldovan » Dat de CFR Cluj la echipa lui Liviu Dragnea: „Cum să vrea să plece?”

CFR Cluj s-a mai despărțit de un jucător » Anunțul oficial făcut de „feroviari”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (36)
dodo001
dodo001  •  25 Ianuarie 2024, 13:22
Postat de rav410wrc pe 22 Ianuarie 2024, 14:46

Dorele, te suspectam ca esti unu' dintre singurii fani RadioErevanist de pe forum, da' cred ca m-am cam inselat !? Pai UTA a facut 0-0 la Arad, cu RadioErevan, in returul de campionat, noiembrie 2023. De altfel, nu cred ca este sezon, de cand am promovat, in care sa ne fi batut RadioErevanul tur-retur, cum de altfel, nici fcsbul !! ;))

Deci sunteti o echipa buna. Asta vrei tu sa accentuezi aici pe articolul despre CFR Cluj. Pacat ca nu se scrie mai nimic de Uta si tu, marele fan , esti obligat (nevoit) sa te duci pe paginile unor rivale sa iti spui oful

rav410wrc
rav410wrc  •  22 Ianuarie 2024, 14:46
Postat de dodo001 pe 21 Ianuarie 2024, 19:40

Deocamdata 6 puncte a dat UTA si U, cu Sepsi au pierdut un meci

Dorele, te suspectam ca esti unu' dintre singurii fani RadioErevanist de pe forum, da' cred ca m-am cam inselat !? Pai UTA a facut 0-0 la Arad, cu RadioErevan, in returul de campionat, noiembrie 2023. De altfel, nu cred ca este sezon, de cand am promovat, in care sa ne fi batut RadioErevanul tur-retur, cum de altfel, nici fcsbul !! ;))

Delia29
Delia29  •  22 Ianuarie 2024, 11:03

Mutu ar trebui sa fie multumit ca nu sta degeaba. Practica ajuta CFR-ul dar si el e ajutat de CFR Cluj. Deci e o optiune WIN-WIN de ambele părți. Sumele de bani nu ar mai trebui sa conteze

Vezi toate comentariile (36)
Comentează