FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL

Mitriță, prima reacție după Craiova - Farul: „Nu trebuie să mai facem asta niciodată”

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 22:10 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 22:45

Universitatea Craiova - Farul 1-2. Alexandru Mitriță, vedeta oltenilor, a analizat înfrângerea echipei lui, dar și jocul propriu-zis.

A taxat erorile din defensivă comise de Craiova, care le-au permis celor de la Farul să aibă numeroase ocazii. În plus, Mitriță e nemulțumit de ratările echipei lui.

Ar fi transferul ultimilor ani la Dinamo! Căpitanul Ghanei de la Cupa Africii, sub comanda lui Kopic
DINAMO
Ar fi transferul ultimilor ani la Dinamo! Căpitanul Ghanei de la Cupa Africii, sub comanda lui Kopic

Alex Mitriță, prima reacție după Craiova - Farul 

„Am ratat prea mult, trebuie să reglăm acest lucru dacă vrem să câștigăm. Ei au venit cu această idee să urce în spațiu, noi trebuie să învățăm din aceste greșeli, să ieșim la ofsaid. 

+8 FOTO

Nu e vina lui Maldonado, nu e ușor să intri direct, mai ales cu cei de la Farul. Nu se pune problema că e el de vină. 

Nu vreau să discut despre mine personal, vreau să vorbim despre cum să reglăm lucrurile. Avem de muncă, trebuie să învățăm. Sperăm să nu mai facem asemenea greșeli”, a declarat Mitriță, la Digi Sport.

Alexandru Mitriță, decisiv pentru Universitatea Craiova

De la revenirea în Bănie, Mitriță a fost motorul principal al celor de la Universitate Craiova.

În acest sezon al Superligii, mijlocașul cotat la 2,8 milioane de euro și-a trecut în palmares 8 goluri și 6 pase decisive în 20 de partide disputate în tricoul „juveților”.

Alex Mitriță: „Am lăsat banii pentru a veni acasă”

Mitriță a refuzat-o pe Inter Miami în vară Înainte de revenirea la Craiova, Alex Mitriță a fost ofertat de Inter Miami, echipa lui Leo Messi. Cu toate acestea, jucătorul a ales să se întoarcă în Bănie, dorind un trofeu cu oltenii.

Visul meu cu această echipă a fost să câștig un trofeu și va fi în continuare. De asta m-am întors la Craiova. Am luat-o ca pe o provocare, mi-am dorit foarte mult să mă întorc acasă și să realizez acest lucru. Au fost oferte. Și de la această echipă (n.r. - Inter Miami), dar am spus că am venit cu sufletul acasă. 
- Alex Mitriță

VIDEO Alexandru Mitriță: „Am lăsat banii pentru a veni acasă. Iar faptul că Universitatea nu e în cupele europene m-a înrăit”

Citește și: 

Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu
CFR CLUJ
Se rupsese vestiarul: detalii de culise de la CFR Cluj » Au ajuns să îl regrete pe Dan Petrescu
Adrian Mutu negociază acum cu Nelu Varga » GSP a aflat ce contract are „Briliantul” pe masă
CFR CLUJ
Adrian Mutu negociază acum cu Nelu Varga » GSP a aflat ce contract are „Briliantul” pe masă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
eunescu09
eunescu09  •  22 Ianuarie 2024, 07:28

Scuze și promisiuni, specialitatea casei la Craiova.

talpaiadului
talpaiadului  •  21 Ianuarie 2024, 23:03

Un meci foarte frumos, mai frumos chiar decat cel al Rapidului impotriva celeilalte Craiove. Ambele echipe merita felicitate pentru jocul lor ofensiv, dar meritul principal este al Farului deoarece a jucat in deplasare. Arbitraj foarte bun al lui Dan Petrescu si s-a vazut ca la VAR a fost Hategan. In ultimele minute, Nicolas Popescu a intrat foarte bine in joc si s-a remacat printr-o pasa luminoasa adresata lui Louis Munteanu. M-as bucura ca baiatul lui Gica Popescu sa o ia pe urmele tatalui sau si ajunga un fotbalist mare.

itzicbitzic
itzicbitzic  •  21 Ianuarie 2024, 22:58

Mitrita , poți să pleci liniștit de la Craiova . Nu știu cine o să plângă după tine. Ești un mingicar care a stricat construcția in atac. Iei mingea pe bot ca un pug și alergi cu ea până obosești sau o pierzi aiurea. Șut nu ai , ești prea mărunt pentru duelurile fizice și te mai scapi cu cate o pasă buna pe meci. Prea puțin te vezi în meci. Astăzi doar ați ametit mingea aia de-a latul și v-a fost frica de combinații rapide și scurte printre adversari. Daca tot va aruncați în atac macar creați naiba pericol la poarta, nu mai pierdeți mingea ca tantalaii. Prea multe faze in care nu știți ce să faceți în atac pentru că nu va coordonați. Pe Petev nu-l prind mai mult de 4-5 meciuri , deși eu as da afara jumătate din echipa, ca Rednic.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează