FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dilema lui Panduru, după transferul CFR-ului: „De ce vrei să te întorci în România? Abia așteptai să pleci”

Basarab Panduru (52 de ani) a vorbit despre transferul lui Bogdan Țîru (28, stoper) la CFR Cluj
Basarab Panduru (52 de ani) a vorbit despre transferul lui Bogdan Țîru (28, stoper) la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 18:39 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 20:38

Basarab Panduru (52 de ani) a vorbit despre transferul lui Bogdan Țîru (28, stoper) la CFR Cluj, făcând o paralelă și cu mutarea lui Sergiu Hanca (30) la CS Universitatea Craiova, extrema dreaptă revenind în România vara trecută, via Cracovia.

„Ştii ce mă mir, şi la Ţîru, şi la Hanca? De-abia aşteptaţi să plecaţi undeva... de ce ai mai vrea să te întorci în România? Ei joacă afară, sunt căpitani, sunt titulari, dar nici nu trece jumătate de an şi se întorc”, a declarat Panduru la Orange Sport.

A luat Petrescu țeapă? » Campionul transferat de CFR, vinovat la 11 goluri în acest sezon
CFR Cluj
A luat Petrescu țeapă? » Campionul transferat de CFR, vinovat la 11 goluri în acest sezon

Apoi, Pandi a încercat să găsească o explicație pentru mutarea lui Țîru în Ardeal: „CFR e atractivă, salariul e gras. Eu cred că jucătorii români, când se întorc de afară, au salarii mai mari decât acolo".

Gică Popescu: „Țîru este un transfer reușit!”

Țîru, produs al Academiei Gheorghe Hagi și fost campion cu gruparea constănțeană, este lăudat de Gică Popescu, președintele dobrogenilor.

„Are capacitatea să joace la orice echipă din România şi nu numai! E un jucător cu cifre nemaipomenite, la dueluri este foarte bun, pe construcţie la fel, foarte bun. Este un transfer reuşit! 

Să vedem dacă se va impune, pentru că la CFR sunt foarte mulţi fundaşi centrali. Dan Petrescu are nevoie de un lot destul de mare, calitativ e deja. Nu ştiu planurile lui Dan cu privire la Ţîru”, a spus Gică Popescu la Prima Sport

Bogdan Țiru, concurență serioasă la CFR Cluj 

Țîru era transferat la începutul anului 2020 de Jagiellonia de la Viitorul, actuala Farul, în schimbul a 600.000 de euro. După 80 de meciuri, 3 goluri și o pasă decisivă în Polonia, fundașul a revenit în România, la campioana CFR.

Dilema lui Panduru, după transferul CFR-ului: „De ce vrei să te întorci în România? Abia așteptai să pleci”
Bogdan Țîru, prezentat la CFR Cluj

Rămâne de văzut câte șanse va avea Țîru - jucător cu două selecții la prima reprezentativă - în Gruia, având în vedere că Dan Petrescu are alte 4 soluții importante în axul defensiv: Burcă, Yuri, Kolinger și Billong.

3 trofeea câștigat Țîru în România, titlul (2017), Cupa (2019) și Supercupa (2019), toate cu echipa lui Hagi

VIDEO » Bogdan Mara, oficial CFR Cluj: „Vindem jucători dacă vin oferte bune”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Marco Dulca, prima ieșire după ruptura de FCSB: „Nu pot face diferența în 20 de minute! Să vă spună ei de ce nu am jucat” + și-a ales noua echipă: „Aș fi vrut să fiu deja în cantonament”

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA Mutarea iernii, pregătită în Antalya: „Toată lumea e de vânzare, iar la Rapid e un proiect frumos, cu galerie frumoasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
007claudiu
007claudiu  •  11 Ianuarie 2023, 14:22

Parerea mea e ca Tiru va progresa la CFR Cluj. Dan Petrescu stie sa scoata fotbalisti pe banda rulanta, daca si ei vor asta.

parpalache
parpalache  •  11 Ianuarie 2023, 09:13

Fiindca are salariul la fel și poate ca și mai mare!Și pentru a fi in„vizorul”naționalei!Aici nu e cazul, pentru ca a ales echipa„greșita”!Altceva era daca se transfera la fcsb!

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  10 Ianuarie 2023, 22:18
Postat de Mondo pe 10 Ianuarie 2023, 19:55

"Tiru jucator foartebun" - echipa de locul 11 din Polonia scapa de el. Probabil ca Tiru este urmatorul dupa cele trei genii fotbalistice de la Viitorul: Ianis, Nicholas si Baluta.Daca era macar bunicel, cred ca il pastrau, altfel se bucura aca au scapat de el "foarte bun". Gica Popescu arata ramolit, nu am vazut nici un comentariu pertinent din parte lui

Locul 11 in Polonia, probabil campioana in Romania. Sa nu ne credem buricul pamantului ca ati vazut ca vin handbalistii de la Silkeborg si ne dau 10 la.zero. Cine e Silkeborg, aproape nimeni in Danemarca.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează