FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marco Dulca, prima ieșire după ruptura de FCSB: „Nu pot face diferența în 20 de minute! Să vă spună ei de ce nu am jucat” + și-a ales noua echipă

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 18:11 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 18:48

Marco Dulca (23 de ani) a oferit primele declarații după despărțirea de FCSB. Mijlocașul central spune că a discutat cu oficialii Chindiei și că nu există niciun impediment în calea contractului. 

Marco Dulca a prins minute în doar 13 meciuri disputate de FCSB în acest sezon, în toate competițiile. A reziliat contractul și crede că ar fi trebuit să primească mai multe șanse de a-și demonstra calitățile.

Gigi Becali a pierdut și apelul în procesul cu FRF » Câți bani trebuie să-i plătească Federației
FCSB
Gigi Becali a pierdut și apelul în procesul cu FRF » Câți bani trebuie să-i plătească Federației

Marco Dulca, prima reacție după plecarea de la FCSB

„A fost o perioadă ok. Orice jucător vrea să joace mai mult, mi-aș fi dorit și eu, dar se întâmplă și astfel de lucruri în viața unui fotbalist. Mai sunt și etape de acest gen, dar important e cum treci peste ele. Eu cu gândul ăsta merg peste tot, vreau să învăț.

Eu nu sunt un jucător care poate să facă diferența în 20 de minute. Poziția mea nu mă lasă. Și la Chindia, când jucam 90 de minute, poate în prima repriză nu aveam multe realizări, dar în a doua făceam diferența. Mi-a fost greu să joc maxim 45 de minute, apoi tot mai puțin.

Pot să vă spună ei de ce nu am jucat. Nu știu eu. Pentru poziția mea e greu să joci 20 de minute și să schimbi soarta unui meci. Cel mai rău m-a afectat că nu am jucat. Când nu joci și nu ai șanse nu ai cum să fii mulțumit.

Mă bucur că am făcut parte din acest colectiv, că am jucat în grupele Conference league. Mai departe nu pot să zic că m-a afectat. Am vorbit cu antrenorii, cu Dică, cu Pintilii. În rest nu am discutat cu nimeni. Ei îmi spuneau că mă pregătesc foarte bine și cam atât, mai multe nu”, a spus Marco Dulca la „Liga Digi Sport”. 

Marco Dulca, ca și transferat la Chindia 

„Sunt acasă momentan, nu am ce să fac. Lucrez cu un preparator fizic, mă ajută și el. Mai sunt și câțiva prieteni care mă ajută. Eu sunt gata, am făcut doar o pauză de câteva zile.

Eu am discutat cu cei de la Chindia, cu cei din conducere, din staff. Le-am spus că aș fi dispus să mă întorc la ei până în vară, apoi să reluăm discuțiile. A rămas să discutăm zilele astea.

Din câte am discutat nu au fost probleme. Trebuie să mai discutăm doar despre contract și alte detalii. Din păcate eu aș fi vrut să fiu în cantonamentul lor din Antalya, dar am întâmpinat o problemă și nu am reușit să ajung.

Am plecat de la FCSB cu gândul de a juca. Nu am plecat la Steaua pentru bani, nu voi merge nicăieri pentru asta. Nu vreau să stau pe bancă și să iau salariul”, a transmis Marco Dulca. 

Mi-am asumat această alegere. Fiecare jucător știe unde merge când e contactat de FCSB. Nu aveam ce să îmi reproșez, mă bucur că am făcut parte din acest club Îmi doream mai mutle minute și cam atât
- Marco Dulca 

VIDEO. FCSB, fără Leo Strizu în Antalya! Imagini video de la antrenamentul vicecampioanei României

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA Mutarea iernii, pregătită în Antalya: „Toată lumea e de vânzare, iar la Rapid e un proiect frumos, cu galerie frumoasă!”

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA Nervi, sânge și îmbrânceli la Sepsi - Radomiak Radom » Imagini EXCLUSIVE de la cel mai dur amical din Antalya

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
John.Wick
John.Wick  •  10 Ianuarie 2023, 23:19
Postat de Maradonatu pe 10 Ianuarie 2023, 20:56

Voi sunteți plătiți să vă autosesizați, că procuratura când cineva zice Steaua în loc de fcsb? N-aveți viață? Ce trist...

Folosirea diacriticelor e viața ta :)))

Maradonatu
Maradonatu  •  10 Ianuarie 2023, 20:56
Postat de John.Wick pe 09 Ianuarie 2023, 19:35

Geaba te ambalezi, nu-i zice nimeni la clona voastră Steaua

Voi sunteți plătiți să vă autosesizați, că procuratura când cineva zice Steaua în loc de fcsb? N-aveți viață? Ce trist...

rav410wrc
rav410wrc  •  09 Ianuarie 2023, 21:03

Nici tatal n-a fost ceva super fotbalist, da' asta micu' n-are NICI o treaba :((( Ca mai toti jucatorii de "fotbal" roman(esti) ;)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează