FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA Nervi, sânge și îmbrânceli la Sepsi - Radomiak Radom » Imagini EXCLUSIVE de la cel mai dur amical din Antalya

Sepsi Sfântu Gheorghe joacă astăzi primul amical din Turcia, împotriva polonezilor de primă divizie de la Radomiak. Evenimentul s-a soldat cu cu nervi, sânge și îmbrânceli. +20   FOTO
Sepsi Sfântu Gheorghe joacă astăzi primul amical din Turcia, împotriva polonezilor de primă divizie de la Radomiak. Evenimentul s-a soldat cu cu nervi, sânge și îmbrânceli.

Articol de , - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 17:22 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 17:58

Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat astăzi primul meci amical disputat în Turcia, 2-1 împotriva polonezilor de primă divizie de la Radomiak. Evenimentul s-a soldat cu cu nervi, sânge și îmbrânceli.

Partida a început liniștit, echilibrat, poate cu un plus pentru formația lui Cristiano Bergodi, care a aliniat o echipă apropiată de cea standard. Numai că pe la jumătatea primei reprize, după câteva faulturi mai dure de ambele părți, nervii au ieșit la suprafață.

VIDEO. Sepsi, amical cu scandal în Antalya! Safranko plin de sânge 

+16 FOTO

Primul care a avut de suferit a fost Pawol Safranko. Atacantul care s-a aflat și pe lista FCSB-ului în vară a fost lovit în față de un adversar și a ieșit de pe teren cu gura plină de sânge. 

În zadar a încercat să le explice celor doi arbitri că adversarul său ar trebui eliminat. Imediat, pe teren și-a făcut apariția medicul lui Sepsi pentru a opri sângerarea. Atacantul slovac a reintrat repede pe teren.

Dovada că Safranko a fost zguduit serios reiese din fotografiile Gazetei de la fața locului. Atacantul are și ochiul umflat în urma duelului cu polonezii. 

Nervi, sânge și îmbrânceli la Sepsi - Radomiak Radom » Imagini EXCLUSIVE de la cel mai dur amical din Antalya
Ochiul umflat al lui Safranko, după duelul cu polonezii

La un pas de bătaie

N-a durat mult și cele două echipe s-au încăierat. Jenat de un adversar, Branislav Ninaj și-a pierdut cumpătul și s-a repezit către acesta. Imediat, în apărarea polonezului au intervenit colegii, moment în care și fotbaliștii lui Sepsi s-au implicat. 

Au fost mai multe îmbrânceli, Ninaj a fost cu greu potolit de colegi. Un fotbalist al celor de la Radomiak a fost eliminat, însă înțelegerea a fost ca în locul acestuia să intre un alt jucător. 

Sepsi a fost condusă la pauză, dintr-un penalty al polonezilor. Cosmin Matei a făcut diferența în repriza secundă. A creat faza golului înscris de Tudorie, apoi a adus victoria cu un șut la colțul scurt.

Citește și alte știri din cantonamentele formațiilor de Liga 1:

CORESPONDENȚĂ DIN SIDE Reproșuri, goluri multe și accidentări grele în primul amical al Petrolului din Antalya

EXCLUSIV De ziua lui Neubert, un apropiat îi face portretul omului-cheie de la FCSB: „Am lucrat cu el și mi-am dat seama cu adevărat”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
steaua1986.
steaua1986.  •  10 Ianuarie 2023, 08:22

Echipa lui randum.

IlDantes
IlDantes  •  10 Ianuarie 2023, 01:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Bumbisor
Bumbisor  •  09 Ianuarie 2023, 18:49

Ninaj e vikingul nostru de la Sepsi. Normal ca a fost afectat de intrarea brutala nesanctionata de arbitri, asupra coationalului sau, Safranko. Inteleg ca e meci "amical" dar regulile fairplayului ar trebui sa functioneze si aici si arbitrii sa fie atenti la astfel de neleguiri chiar daca e doar un meci de pregatire.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează