FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dilema lui Panduru, după ultimul transfer bifat de Hagi: „L-au luat pe cel de acum sau pe cel de acum 7-8 ani?”

Basarab Panduru / Captură Orange Sport
Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 08:23 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 08:41

Analistul sportiv Basarab Panduru se întreabă dacă Gică Hagi a tras lozul câștigător odată cu transferul lui Kevin Boli de la FC Botoșani. Fundașul central în vârstă de 31 de ani a avut rezultate importante în fotbalul românesc, însă forma lui actuală e o enigmă.

Kevin Boli a ajuns la Botoșani vara trecută, transformându-se într-un timp-record dintr-un fotbalist refuzat într-unul dorit de forțele campionatului. În acest sezon, Boli a strâns 13 meciuri în toate competițiile, iar Panduru se întreabă dacă acesta mai poate atinge nivelul din trecut.

„Se întoarce după opt ani, se întoarce la Farul. Dacă lumea îl vrea, probabil că l-or fi studiat. Asta ar fi o mare problemă, dacă-l cumpără pe cel de acum şi nu pe cel de acum 7-8 ani. Bănuiesc că s-au uitat”, a spus Panduru, conform Orange Sport. 

INMS, ce mizerie! Condiții ca-n anii '50-'60 la clinica unde merge Superliga: „bombardament” pe holuri, canapele care pot accidenta fotbaliștii și hârtie igienică sub lacăt. Imagini incredibile
INMS
INMS, ce mizerie! Condiții ca-n anii '50-'60 la clinica unde merge Superliga: „bombardament” pe holuri, canapele care pot accidenta fotbaliștii și hârtie igienică sub lacăt. Imagini incredibile

Fariul Constanța i l-a „suflat” pe Boli lui Becali

Fundașul central ivoriano-francez Kevin Boli a semnat cu liderul din Liga 1, după ce și-a încheiat contractul cu FC Botoșani. Boli a fost dorit insistent și de Gigi Becali la FCSB, însă constănțenii s-au mișcat mai repede și au parafat transferul

Kevin a mai evoluat la gruparea pregătită de Hagi în perioada august 2015 - septembrie 2017, când a strâns 80 de partide. 

Crescut de Sedan și trecut pe la Mouscron, Boli a ajuns în România în august 2015, la Viitorul. A mai jucat la CFR Cluj, de două ori, Guangzhou, Samsunspor și Botoșani.

Mutările făcute de Farul în această iarnă

  • Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
  • Veniri: Criciuma (FC Botoșani), N. Popescu (FC Voluntari), Baravykas (liber)
  • Reveniri: Mustacă (Chiajna)
  • Plecări: Mboko (FC Botoșani), R. Moldoveanu (Petrolul), R. Ion (Poli Iași), Torje (Genclerbirligi), Corinus (Chindia), R. Benzar (UTA Arad), Mustacă (Unirea Slobozia)

VIDEO Antreprenorul Bogdan Enoiu, despre bugetul cu care Hagi și-ar îndeplini marele vis: „Cu 50 de milioane de euro, intră ușor în grupele Champions League” - podcast Profu de Sport #10

Citește și alte știri de actualitate: 

Inepții în cazul Pintilii » Nici selecționerii nu au ceea ce i se cere antrenorului FCSB

EXCLUSIV Strigătul de nemulțumire al unui antrenor român cu licență PRO: „Amendați cluburile, opriți traficul cu diplome!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  10 Ianuarie 2023, 11:08

oare de ce nu antreneaza si el, sa ne zica care sunt fotbalisti buni, si care NU; ca asa, din fotoliu, toti suntem "mari antrenori"!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează