FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

OFICIAL Farul dă lovitura! Gică Hagi l-a transferat pe jucătorul pe care pusese ochii și Becali

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 14:11 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 14:37

Fundașul central ivoriano-francez Kevin Boli (31 de ani) a semnat cu Farul, liderul din Liga 1, după ce și-a încheiat contractul cu FC Botoșani.

După ce Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, anunța că Boli va pleca, apărătorul care a fost și pe lista celor de la FCSB a fost prezentat la Farul.

Cum l-a înșelat FRF pe internaționalul care tocmai suferise cea mai gravă accidentare a carierei: „Nu mi-a venit să cred. Președintele venise la mine, în avion”
ACCIDENTARE
Cum l-a înșelat FRF pe internaționalul care tocmai suferise cea mai gravă accidentare a carierei: „Nu mi-a venit să cred. Președintele venise la mine, în avion”

Kevin Boli a semnat cu Farul

Fundașul francez Kevin Boli este de astăzi jucătorul echipei noastre!

În vârstă de 31 de ani, Kevin Boli este un jucător care cunoaște foarte bine fotbalul românesc, unde a mai evoluat atât pentru echipa noastră între 2015-2017, cât și pentru CFR Cluj în perioada 2017-2018 și 2019-2020, și FC Botoșani între iulie - decembrie 2022. 

A mai jucat pentru echipe precum Sedan (Franța), Mouscron (Belgia), GZ Hengfeng (China) și Samsunspor (Turcia). Este cvadruplu campion al României în 2017, 2018, 2020 și 2021!

- comunicat Farul

Astfel, Boli își începe a doua aventură sub comanda lui Hagi. după cea din perioada august 2015 - septembrie 2017, când a strâns 80 de partide.

Crescut de Sedan și trecut pe la Mouscron, Boli a ajuns în România în august 2015, la Viitorul. A mai jucat la CFR Cluj, Guangzhou, CFR Cluj, Samsunspor și Botoșani.

Farul dă lovitura! Gică Hagi l-a transferat pe jucătorul pe care pusese ochii și Becali
Kevin Boli // FOTO: Imago

Kevin Boli, revitalizat la FC Botoșani

Pentru că nu a mai găsit în vară vreun contract cu bani mulți, Boli a acceptat până la urmă să meargă la FC Botoșani, un club care nu achită salarii mari, dar care e specializat în repornirea unor cariere blocate. 

Pe Kevin, botoșănenii l-au transformat într-un timp-record dintr-un fotbalist refuzat într-unul dorit de forțele campionatului. În acest sezon, Boli a strâns 13 meciuri în toate competițiile.

Mutările făcute de Farul în această iarnă

  • Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
  • Veniri: Criciuma (FC Botoșani), N. Popescu (FC Voluntari), Baravykas (liber)
  • Reveniri: Mustacă (Chiajna)
  • Plecări: Mboko (FC Botoșani), R. Moldoveanu (Petrolul), R. Ion (Poli Iași), Torje (Genclerbirligi), Corinus (Chindia), R. Benzar (UTA Arad), Mustacă (Unirea Slobozia)

VIDEO  Raul Ciupe: „Hagi mi-a schimbat viziunea despre fotbal” + Cum l-a învățat pe Cristi Ganea să bată lovituri libere

Citește și:

Campion cu Dinamo în 2007, a decis să se retragă definitiv din fotbal: „Nu mă mai regăseam în fenomen” » Bilanț la final de carieră: „Încă simt emoțiile de atunci”

CFR Cluj are pe masă două oferte pentru Claudiu Petrila: „Din Bundesliga și Eredivisie” » Cât cer clujenii pentru a-l ceda

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
BJK1903
BJK1903  •  10 Ianuarie 2023, 12:28

"Farul dă lovitura!" BĂ, UN PIC DE BUN SIMŢ... NU DE ALTA, DAR ŢI SE FACE SCÂRBĂ...

calinescu_
calinescu_  •  09 Ianuarie 2023, 17:59

Fotbalist mediocru ...!!! Hagi a facut ceva bani pe el pentru ca l-a ajutat prietenul Petrescu ...!!!! Asa e la noi prietenie , cumetrie si interese ....!!!! De valoare nu prea avem ce sa spunem , nici la fotbalisti si nici la antrenori ....!!!!

dobrin
dobrin  •  09 Ianuarie 2023, 16:44
Postat de Catalynn_. pe 09 Ianuarie 2023, 14:38

Așa, și care-i știrea de fapt!? Ca nu a ajuns la ne-a jjijji in ograda!?

Nu l-a luat Becali pentru ca nu are ce face cu el. Are 31 de ani - nu poate pacali pe cineva cu el, iar de la cupe europene, campionat si cupa si-au luat adio.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează