FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj are pe masă două oferte pentru Claudiu Petrila: „Din Bundesliga și Eredivisie” » Cât cer clujenii pentru a-l ceda

Claudiu Petrila (al 3-lea de la stânga la dreapta) este dorit de două echipe, din Germania, respectiv Olanda.
Foto: Imago
Claudiu Petrila (al 3-lea de la stânga la dreapta) este dorit de două echipe, din Germania, respectiv Olanda. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 11:36 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 13:17

Campioana României din ultimele 5 sezoane, CFR Cluj, ar fi primit o ofertă pe adresa clubului de la două echipe din Germania, respectiv Olanda, pentru Claudiu Petrila (22 de ani), extrema stângă a grupării ardelene. 

Clujenii doresc să se despartă de fotbalistul cu o selecție în tricoul de seniori al naționalei României în schimbul sumei de 4 milioane de euro, a dezvăluit agentul de jucători Sergiu Bodea pentru Pro TV, citat de sport.ro. Jucătorul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj, iar singura variantă prin care ardelenii pot obține bani în schimbul fotbalistului este să-l vândă în fereastra de mercato din această iarnă. 

Mihai Stoica s-a răzgândit după 4 ore în „cazul Strizu” + De ce FRF nu a reacționat, în 2022, când Rapid a aplicat aceeași strategie cu antrenorul din acte: „Nu aveam această sarcină”
FCSB
Mihai Stoica s-a răzgândit după 4 ore în „cazul Strizu” + De ce FRF nu a reacționat, în 2022, când Rapid a aplicat aceeași strategie cu antrenorul din acte: „Nu aveam această sarcină”

Sergiu Bodea: „Sunt două oferte scrise pe adresa clubului CFR Cluj pentru Claudiu Petrila”

„În momentul de față, sunt două oferte scrise pe adresa clubului CFR Cluj pentru Claudiu Petrila. Sunt echipe care se bat la retrogradare în momentul de față”, a declarat Sergiu Bodea, potrivit sport.ro.

Echipele care se bat la retrogradare în Germania, respectiv Olanda

În Bundesliga, echipele care se bat la retrogradare sunt Stuttgart, formație ce ocupă locul 16, cel de baraj. Bochum și Schalke 04 se clasează pe pozițiile 17, respectiv 18, direct retrogradabile. 

În Eredivisie, FC Emmen ocupă locul al 16-lea, cel de baraj, în timp ce FC Volendam și Cambuur sunt în acest moment pe locuri direct retrogradabile. 

Claudiu Petrila este legitimat din 2017 la CFR Cluj

Caludiu Petrila s-a transferat la CFR Cluj în iulie 2017, de la FC Bihor, din postura de jucător liber de contract. A evoluat mai întâi pentru echipa U19 a clujenilor, iar în decembrie 2018 a debutat în tricoul echipei mari a „feroviarilor”, într-o remiză, scor 2-2, cu Gaz Metan Mediaș. 

În tricoul celor de la CFR Cluj, Claudiu Petrila a adunat 104 apariții, a marcat 13 goluri și a livrat 7 pase de gol. În perioada octombrie 2020 - iunie 2021, Claudiu Petrila a evoluat sub formă de împrumut la Sepsi Sf. Gheorghe. A contabilizat 27 de meciuri, 5 goluri și o pasă de gol în tricoul covăsnenilor. 

Alături de CFR Cluj, Claudiu Petrila a cucerit 4 titluri de campion în Liga 1. În actuala stagiune, tânărul fotbalist a îmbrăcat tricoul ardelenilor de 34 de ori. A marcat de două ori și a dat două pase de gol. 

La nivel de națională, Claudiu Petrila a jucat de 5 ori pentru selecționata U21 a României. De asemenea, acesta are și o selecție în tricoul primei reprezentative, în amicalul pierdut de România în fața Sloveniei, scor 1-2, în noiembrie 2022. 

VIDEO. Dan Petrescu lămurește conflictul cu Claudiu Petrila: „Nu am avut nimic cu el”

Citește și:

Un titular a intrat în ultimele luni de contract cu FCSB » Ce opțiune are formația roș-albastră

Anunț de ultimă oră la FCSB: „Căutăm antrenor! De asta nu a mers Leo Strizu în cantonament”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
jabs
jabs  •  10 Ianuarie 2023, 09:27
Postat de 007claudiu pe 09 Ianuarie 2023, 17:36

Cine calculeaza? In ultimii doi ani a adunat 18 goluri si 8 pase de gol. Daca era alt fotbalist de la capitala ii faceati statuie dupa 5 goluri. Chestiunea e ca s-au lamurit si ceilalti ce e cu golgeterul Man pentru care s-au luat 11 milioane. Aici noi il judecam pe fotbalistul Petrila, indiferent ca a jucat la CFR sau la Sepsi.

cum sa il compari pe petrila cu Man ???? Asta nici titular nu reuseste sa fie, chiar daca avem regula U21.....

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  09 Ianuarie 2023, 17:42

Când intra pe teren era maxim motivat.

Doralin
Doralin  •  09 Ianuarie 2023, 17:39
Postat de popescu.dzn pe 09 Ianuarie 2023, 17:14

Tu ești Petrila? Altfel nu puteai sa spui atatea tâmpenii. Petrila are 7 pase de gol de când este in Liga 1. Este extrem de puțin

Cine i-a pus mingea pe cap lui Yuri la lovitura libera ce a precedat golul CFR-ului cu Fcsb? Cred ca a fost Petrila.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează