FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un titular a intrat în ultimele luni de contract cu FCSB » Ce opțiune are formația roș-albastră

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 08:42 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 08:42

Fundașul estonian Joonas Tamm (30 de ani), care a impresionat în prima parte a sezonului, a intrat în ultimele luni de contract cu FCSB. Dar trupa roș-albastră are posibilitatea de a-i prelungi înțelegerea.

Tamm a semnat în vara trecută cu FCSB pentru un singur sezon. Teoretic, la 1 ianuarie a intrat în ultimele 6 luni de contract, practic, clubul patronat de Gigi Becali are o clauză care îi dă dreptul să activeze prelungirea înțelegerii pentru încă un an. 

Aceasta poate fi făcută până la ultimul meci oficial al actualului campionat, care va la finalul lunii mai. Tamm rulează pe un salariu de 150.000 de euro net pe an și a venit la FCSB după ce evoluase ultima dată în țara natală, la Flora Tallinn.

A confirmat: MM - Rotaru 1-0! » Managerul de la FCSB a câștigat pariul lansat de finanțatorul Craiovei
FCSB
A confirmat: MM - Rotaru 1-0! » Managerul de la FCSB a câștigat pariul lansat de finanțatorul Craiovei

Adus în vară de FCSB, Tamm a devenit om de bază în formația roș-albastră. A adunat 28 de partide, în toate competițiile, reușind să marcheze de 4 ori.

800.000 de euroe cota lui Joonas Tamm, potrivit transfermarkt

Jonas Tamm, desemnat cel mai bun jucător al Estoniei

Transferul la FCSB, prestațiile foarte bune pe care le-a avut în tricoul roș-albastru, dar și faptul că a evoluat în grupele Conference League i-au adus lui Joonas Tamm o postură deosebită: a fost desemnat cel mai bun fotbalist al Estoniei pe 2022

Fundașul central are 52 de selecții, debutul său fiind în urmă cu mai bine de un deceniu, în iunie 2011, într-un amical cu Chile. Printre naționalele mari împotriva cărora a jucat, în oficiale sau meciuri de verificare, se numărăr Uruguay, Croația, Germania, Suedia, Olanda, Belgia.

VIDEO FCSB a plecat în Antalya. Leonard Strizu, antrenorul principal din acte, nu a făcut deplasarea

Citește și: 

Anunț de ultimă oră la FCSB: „Căutăm antrenor! De asta nu a mers Leo Strizu în cantonament”

Abia plecat de la FCSB, fotbalistul explică: „Acolo a fost problema. De aceea s-a ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
valentindragobete
valentindragobete  •  09 Ianuarie 2023, 12:18
Postat de VAR___ pe 09 Ianuarie 2023, 10:25

De fapt , lucrurile stau putin altfel: Lui Tamm ii expira contractul , jiji nu ar prea vrea sa i-l prelungeasca. mm vrea sa scoata castanele din foc cu mana altuia (ca de obicei). Asa ca, sa va tot asteptati la articole comandate de mm pe subiectul "Tamm" in aceasta perioada. Nimic nu e intamplator...nu-i asa?

Nimic nu-i întâmplător în căpuțul tau goluț, nu-i așa?

vasileroaita
vasileroaita  •  09 Ianuarie 2023, 11:17

Bine că știm ce opțiuni au roș-albaștri. Dar galben-albaștri lui Becali ce opțiuni au?!

Hcm27
Hcm27  •  09 Ianuarie 2023, 10:53

E bine,sănătos,deocamdată!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează