FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Joonas Tamm, desemnat Fotbalistul Anului în Estonia: „Transferul la FCSB a contat, mi-a crescut cota”

Joonas Tamm, FCSB
Joonas Tamm, FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 20:16 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 20:27

Joonas Tamm (30 de ani) a fost desemnat Fotbalistul Anului în Estonia. Fundașul central cu 52 de meciuri la națională evoluează la FCSB din iulie, când a semnat din postura de jucător liber de contract.

Joonas Tamm, de 4 ori campion al Estoniei cu Flora Tallinn, din iulie jucător la FCSB, a fost desemnat cel mai bun fotbalist estonian în 2022. Într-un interviu pentru club, a comentat realizarea și felul în care s-a integrat la vicecampioana României.

A venit verdictul! Ce se întâmplă cu Neymar după accidentarea din Brazilia - Serbia
BRAZILIA
A venit verdictul! Ce se întâmplă cu Neymar după accidentarea din Brazilia - Serbia

Joonas Tamm, desemnat Fotbalistul Anului în Estonia, a jucat la 3 echipe în 2022

„Mă simt foarte bine că am câștigat acest premiu, că am fost declarat cel mai bun jucător din Estonia în acest an. Este un sentiment foarte plăcut.

Cu siguranță faptul că joc pentru un astfel de club mi-a crescut șansele să câștig. Am avut foarte multe meciuri în Conference League, meciuri grele, asta mi-a crescut cota.

A fost un an încărcat pentru mine, l-am început în Ucraina, apoi a trebuit să plec, am jucat 3 luni în Estonia și în vară am rămas liber, am ales să vin aici. Am călătorit mult, am schimbat echipe, dar până la urmă a fost un an bun. În iunie am devenit tată, este un sentiment uimitor”, a afirmat Tamm.

Joonas Tamm, FCSB: „Mă înțeleg foarte bine cu toată lumea”

Joonas a jucat deja 23 de meciuri pentru FCSB, în tricoul căreia a înscris 3 goluri. Spune că s-a acomodat la clubul roș-albastru și la viața din București și că are o relație bună cu toți coechipierii:

„Mie și familiei mele ne place Bucureștiul, sunt restaurante frumoase, parcuri frumoase. Ai ce face în timpul liber, este un oraș frumos. Chiar dacă nu este locul perfect pentru a crește un copil, este OK.

Cred că m-am acomodat bine la echipă, mă înțeleg foarte bine cu toată lumea. A fost greu, dar frumos. Am avut suișuri și coborâșuri, dar suntem pe drumul cel bun”.

Nu am o favorită la Mondial, poate Franța, dar mi-a plăcut cum a jucat Spania. Să vedem cum se vor descurca și cu adversari mai puternici. E plăcut de privit, dar nu am sentimentul că este un Campionat Mondial, poate pentru că nu are loc în vară.

Liga 1 cred că are un nivel foarte bun, competitiv. Toate meciurile sunt grele. Simt că împotriva noastră toți vor să dea ce au mai bun. Trebuie să jucăm foarte bine pentru a obține rezultatele dorite.

- Joonas Tamm, FCSB

VIDEO » Povestește cum a fost marginalizat la FCSB

Mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul antrenor de la FCSB: „Putem face și o chestie românească!”

Cum să joci la FCSB peste capul antrenorului și managerului: „Simțeam că nu sunt dorit”. Culisele și impactul unui transfer făcut după „pohta lui Becali”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Maradonatu
Maradonatu  •  26 Noiembrie 2022, 01:22
Postat de alexiosas pe 25 Noiembrie 2022, 23:06

adevarul e ca daca Romania ar juca doar cu Moldova si Estonia,am fii campioni mondiali

Am fi, cu un singur i... să fii e cu doi i, la imperativ - fii cuminte, tot cu doi i.

miciBIO
miciBIO  •  26 Noiembrie 2022, 00:21

Mie imi place celalalt estonian din Mamaliga 1, Kait, baiatul ala are un joc foarte bun de picior, vede jocul foarte bine, dar pare ca a regresat putin. Ori a fost accidentat, ori a ratat transferul, ori nu s-a adaptat la noi, ori nu-l joaca Mutu pe postul lui, tipul e meserias.

bigd
bigd  •  26 Noiembrie 2022, 00:15
Postat de alexiosas pe 25 Noiembrie 2022, 23:06

adevarul e ca daca Romania ar juca doar cu Moldova si Estonia,am fii campioni mondiali

Am termina pe podium cu siguranta:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează