FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț de ultimă oră la FCSB: „Căutăm antrenor! De asta nu a mers Leo Strizu în cantonament”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că FCSB caută un alt antrenor cu licență PRO în locul lui Leo Strizu (55 de ani).
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că FCSB caută un alt antrenor cu licență PRO în locul lui Leo Strizu (55 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 23:08 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 09:37

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că vicecampioana caută un alt antrenor cu licență PRO în locul lui Leo Strizu (55 de ani).

FCSB a plecat fără Leo Strizu, antrenorul din acte, în cantonamentul din Antalya. Mihai Stoica a explicat situația antrenorului și spune că vicecampioana caută un înlocuitor chiar în aceste momente. 

Abia plecat de la FCSB, fotbalistul explică: „Acolo a fost problema. De aceea s-a ajuns aici”
INTERVIU
Abia plecat de la FCSB, fotbalistul explică: „Acolo a fost problema. De aceea s-a ajuns aici”

Mihai Stoica: „Căutăm antrenor!”

Întrebat despre situația lui Leo Strizu, „paravanul” din fața lui Mihai Pintilii, adevăratul responsabil de rezultate, Mihai Stoica a surprins. 

„Nu știm la momentul ăsta dacă va fi tot Leo Strizu sau dacă vom decide ca un alt deținător de licență PRO să stea pe bancă la meciuri. Nu cred că poate cineva să ne oblige ca antrenorul care deține licența PRO să fie cu echipa în cantonament, dacă noi nu știm dacă va continua. 

Noi nu știm încă, evaluăm situația. Probabil nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă nu va mai fi? Asta facem acum, căutăm pe cineva cu care să semnăm un contract”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Întrebat de Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori, la ce nivel va fi contractul, dacă va fi un antrenor care să răspundă de tot, Mihai Stoica a spus: „Da! Asta căutăm acum. Sunt și alte probleme în momentul ăsta. Când vom decide, vă vom anunța. Probabil când noul antrenor va ajunge la echipă”. 

Mihai Stoica s-a răzgândit în decursul a 4 ore

Cu 4 ore înainte să anunțe intenția de înlocuire a lui Leo Strizu, Mihai Stoica oferise pe contul personal de Facebook o variantă diferită.

„Agitația care l-a cuprins pe șeful prestigioasei și greu accesibilei Școli Românești de Antrenori de Fotbal mă silește să divulg un detaliu care ne expune: posesorul licenței Pro FCSB se află în București pentru a elabora un plan strategic pentru abordarea etapelor rămase din sezonul 2022/23.

Mult mai important în opinia noastră decât câteva antrenamente într-un resort unde lumea merge să se relaxeze on all-inclusive basis”.

Lotul deplasat de FCSB în Turcia

FCSB a decis ca în cantonamentul din Antalya să mizeze și pe fotbaliști de la echipa a doua, precum portarul Alexandru Maxim (16 ani), fundașul Luca Ciobanu (17 ani) și mijlocașii Vlad Tudor (19 ani), Mihai Toma (16 de ani) și David Popa (15 ani).

  • Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Alexandru Maxim
  • Fundași: Valentin Crețu, Alexandru Pantea, Denis Haruț, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Sorin Șerban, Risto Radunovic, Joonas Tamm, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea
  • Mijlocași: Adrian Șut, Boban Nikolov, Malcom Edjouma, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Mihai Tudor, Vlad Toma, David Popa, Eduard Radaslavescu
  • Atacanți: Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu, David Miculescu, Florinel Coman, Billel Omrani

VIDEO. FCSB a plecat în Antalya. Leonard Strizu, antrenorul principal din acte, nu a făcut deplasarea

Citește și alte știri despre FCSB: 

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Abia plecat de la FCSB, fotbalistul explică: „Acolo a fost problema. De aceea s-a ajuns aici”

A confirmat: MM - Rotaru 1-0! » Managerul de la FCSB a câștigat pariul lansat de finanțatorul Craiovei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
IonSaliu
IonSaliu  •  09 Ianuarie 2023, 14:39

Anatomia unei minciuni grosolane – 1) “Noi nu știm încă, evaluăm situația. Probabil nu va rămâne Strizu.” 2) După vreo 4 ore: “… posesorul licenței Pro FCSB [Strizu] se află în București pentru a elabora un plan strategic pentru abordarea etapelor rămase din sezonul 2022/23.” (Scris de un avocat.) Şi toată această mizerie culturală din cauza unor reacții în mass-media! Singurul motiv al “umilirii” lui Strizu: FCSB a vrut să economisească bani, europats! În loc de adevărul simplu, ajungi la abusudităti ca “înlocuirea”, adică “demiterea wrongful”?! Un caz legal pe asemenea motive rezultă în milioane în despăgubiri, inclusiv punitive.

paolo12
paolo12  •  09 Ianuarie 2023, 13:09
Postat de lulu pe 09 Ianuarie 2023, 11:55

De la atâta scris când apare o știre despre Steaua,plus manitele -manite,o să faci buba-n palmă Nu-i mai bine să-ți găsești un prieten/a și să uiți de frustrări și alifie-n palmă?!

Respect!

Yuri_macel
Yuri_macel  •  09 Ianuarie 2023, 13:02
Postat de VanBasten pe 09 Ianuarie 2023, 12:16

Pentru balonarile de la consumul de leguminoase iti recomand Kebene Plus, combinatia ideala de carbune medicinal si simeticona.

Probabil ti se spune des ca esti proost. Nu mai e nevoie sa-ti aduc si eu aminte

Vezi toate comentariile (40)
Comentează