FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce nu e Strizu în Antalya? » Răspuns acid pentru șeful Școlii de Antrenori: „Mă silește să divulg un detaliu care ne expune”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 18:16 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 19:40

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, nu i-a rămas dator lui Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori din cadrul FRF, cel care comentase pe parcursul zilei situația lui Leo Strizu, antrenorul din acte al FCSB, care n-a făcut deplasarea alături de echipă în cantonamentul din Antalya.

Leo Strizu, antrenorul principal din acte, nu a plecat în Turcia cu echipa, ipostază care a provocat discuții aprinse în peisajul fotbalului românesc. Ca o consecință, directorul Școlii de Antrenori a amenințat că situația îi va fi prezentată de îndată lui Răzvan Burleanu. Câteva ore mai târziu, acesta a primit răspunsul din partea lui MM Stoica.

Mihai Stoica i-a răspuns cu o ironie șefului Școlii de Antrenori

„Agitația care l-a cuprins pe șeful prestigioasei și greu accesibilei Școli Românești de Antrenori de Fotbal mă silește să divulg un detaliu care ne expune: posesorul licenței Pro FCSB se află în București pentru a elabora un plan strategic pentru abordarea etapelor rămase din sezonul 2022/23.

Mult mai important în opinia noastră decât câteva antrenamente într-un resort unde lumea merge să se relaxeze on all-inclusive basis. Nici eu n-am plecat”, a scris Mihai Stoica, pe contul său de Facebook. 

De ce nu e Strizu în Antalya? » Răspuns acid pentru șeful Școlii de Antrenori: „Mă silește să divulg un detaliu care ne expune”

Lucian Burchel: „Voi vorbi cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță”

Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori, a vorbit despre faptul că Leo Strizu, antrenorul din acte de la FCSB, nu a plecat cu echipa în cantonament.

„Conform cerințelor UEFA, într-o ligă profesionistă, echipele trebuie să aibă un antrenor principal cu licență PRO și calificare. Să clarificăm această problemă cu ridicarea licenței PRO. Licența PRO nu se poate ridica. E o calificare, obținută ca la școală. Tu obții niște diplome, după examene

(...) Nu mi se pare normal să trimiți echipa în cantonament fără antrenor principal. Calificarea de antrenor îți conferă dreptul să conduci o echipă. Funcția de antrenor secund, cu portarii, reprezintă altceva, cu alte responsabilități.

Pentru mine este o situație anormală. Nu știu care e situația lui Leo, dacă a fost demis sau nu. Luni voi face demersurile să aflu care este staff-ul care a plecat cu FCSB, ce licențe au. Eu știu că majoritatea celor din staff nu sunt înscriși la licențele de la FRF. Dar vreau să văd dacă în staff există un om cu calificare de antrenor principal”, a declarat Lucian Burchel la „Liga Digi Sport”. 

De ce nu e Strizu în Antalya? » Răspuns acid pentru șeful Școlii de Antrenori: „Mă silește să divulg un detaliu care ne expune”
Lucian Burchel

FCSB, în Antalya fără Leo Strizu

FCSB a plecat duminică dimineață în Antalya, acolo unde va efectua cantonamentul de iarnă. Din delegația roș-albastră nu a făcut parte și Leo Strizu, antrenorul principal din acte, care nu are însă niciun rol decizional în cadrul echipei. Pregătirea va fi efectuată de Mihai Pintilii, delegat în acte, antrenor principal de facto.

În urmă cu o lună, Strizu recunoștea în timpul unei conferințe că Mihai Pintilii este cel care se ocupă de echipă.

„Să o mai lămurim o dată! Pintilii decide 100% despre echipă, programul de pregătire. V-am mai zis: domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți”, spunea Strizu, adus la prima echipă de la centrul de copii și juniori.

VIDEO FCSB a plecat în Antalya. Leonard Strizu, antrenorul principal din acte, nu a făcut deplasarea

Citește și alte știri despre FCSB: 

Directorul Școlii de Antrenori a comentat situația lui Leo Strizu de la FCSB: „Nu se aștepta nimeni. Voi vorbi cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță”

A confirmat: MM - Rotaru 1-0! » Managerul de la FCSB a câștigat pariul lansat de finanțatorul Craiovei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
Mondo
Mondo  •  10 Ianuarie 2023, 21:54

Stoica a terminat "celebra" Facultate de Mecanica din Galati, se pare sectia subingineri. Mai mult si-a dat doctoratul la penitenciarul Jilava unde s-a facut remarcat prin prestatiile din atelierul de timplarie and remarcabilele lucrari scrise. Tot romanul isi doreste sa aiba in bliboteca lucrarile scrise de puscariasii Becali, MM Stoica, Pinalti, Netoiu, nu sint sigur daca Borcea stie sa scrie, adevarate opere de arta, in curind vor face parte din patrimoniul national.

maradona79
maradona79  •  09 Ianuarie 2023, 09:54

Strizu nu e in Antalya pentru ca e la Bucuresti. Si nu e ubicuu, e machidon.

valihaita
valihaita  •  09 Ianuarie 2023, 09:46
Postat de vasileroaita pe 08 Ianuarie 2023, 22:16

De ce "altul"?! Ăsta nu e destul de "sanchi"?!?

Vasilica, vrei sa ne arati ca ai putini neuroni in capul tau? '' Ca vrea muschiul meu'' !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează