FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bătăi de cap pentru Gâlcă » 3 absenţe importante pentru Steaua în următoarea etapă

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2015 22:25

Steaua a cîştigat duelul cu FC Braşov, 3-2, dar Costel Gâlcă are probleme de lot după meci.

Steaua va juca în următoarea etapă acasă cu FC Botoşani, dar  Alex Chipciu şi Nicardo Breeveld nu vor putea juca din cauza cumului de cartonaşe.

În plus, Cristi Tănase a ieşit accidentat în minutul 74 şi este suspect de ruptură musculară. Mijlocaşul urmează să facă mai multe teste săptămîna viitoare.

"Cînd a ieşit, Tănase a zis că a simţit că s-a rupt. Va face mai multe analize în zilele viitoare", a declarat Gâlcă după meci, la DigiSport.

Programul ultimelor două etape:

Steaua ASA.Tg Mureş
FC Botoşani (a) Astra(d)
CSMS Iaşi (d) Oţelul (a)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
tonyys
tonyys  •  17 Mai 2015, 10:53

breveld nu e nci o pierdere - e mai bine ca nu poate juca, Chipciu a fost praf tot returul insa e genul de jucator care oricand poate da o pasa de gol, un gol....pierderea importanta e Tanase care a fost cel mai bun jucator din meciul de la brasov.Oricum galca e 0 ca antrenor - bagi in teren toate petardele - tucudean,guihelrme,breveld,tosca...si ii ti pe banca pe Rusescu,Bourceanu,Latovlevici,Luchin...chiar daca ultimii nu-s in mare forma.

tonyys
tonyys  •  17 Mai 2015, 10:48
Postat de agentul0007 pe 17 Mai 2015, 10:03

*** pai *** ati avut avans 13 puncte, de ce nu ati fost in stare sa mentineti avansul? a venit cineva si a depunctato pe fcsb? voi nu jucati fotbal si dati vina pe altii . daca dati mereu vina pe arbitrii sau pe altcineva in loc sa vedeti ca nu jucati fotbal asa o sa patiti si la anul

In meciurile de la craiova,astra...arbtrii au scos din poarta cate un gol perfect valabil marcat de Steaua, cu otelul,chiajna ..arbitrii au marcat cate un gol pt. adversari iar cu otelul,rapid,asociatia arbtrilor ...nu au fost acordate 4 - 11m clare - e ca si cum Steaua a fost depunctata cu 9 pct doar in retur ca sa nu mai zic de furtul din tur de la tg mures.

tonyys
tonyys  •  17 Mai 2015, 10:43

Nu se mai poate schmba nimic asociatia arbtrilor nu mai are meciuri oficiale, ultimul a fost cel de la medias...daca se arbitra asociata arbitrilor nu prindea primele 3 locuri dn campionat....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează