FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Noi detalii despre bătaia generală de la FCU Craiova - Radnicki Nis: „El e principalul vinovat”

Noi detalii despre bătaia generală de la FCU Craiova - Radnicki Nis: „El e principalul vinovat”
Noi detalii despre bătaia generală de la FCU Craiova - Radnicki Nis: „El e principalul vinovat”

Articol de - Publicat sambata, 10 iulie 2021 18:10 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 18:37

Aleksandar Stankovici (40 de ani), antrenorul formației sârbe Radnicki Nis, a declarat pentru site-ul local Juzne vesti că arbitrul a fost principalul vinovat de întreruperea amicalului cu FCU Craiova, disputat joi, 8 iulie, în Slovenia.

Tehnicianul sârb a contrazis versiunea oltenilor, conform căreia Adrian Mutu și-a scos echipa de pe teren în minutul 55, la 0-0, din cauza unor faulturi dure repetate comise de fotbaliștii de la Radnicki, care au provocat tensiuni ce au generat o bătaie generală între jucători.

FC U Craiova, probleme la amicalul cu Radnicki Nis

"Principalul vinovat pentru întrerupere jocului a fost arbitrul meciului, care a creat prea multă nervozitate în rândul jucătorilor ambelor echipe și care s-a transformat ulterior într-un conflict minor. Ambele echipe au fost nervoase de la început, așa că a existat multă tensiune. Arbitrul meciului nu a fost la nivel și el este de vină pentru întrerupere", a declarat Aleksandar Stankovici pentru Juzne vesti.

Antrenorul sârb a prezentat propria versiune despre scânteia care a aprins scandalul. "Un jucător de la Universitatea l-a faultat pe Duronjici, dar arbitrul nu a dictat nimic. La duelul următor, Kovacevici a intrat puțin mai tare, dar la minge. Jucătorul român a ripostat și s-a format o mulțime. Am reușit să prevenim un incident mai mare. Cu toate acestea, arbitrul a decis să joace meciul până la final", a explicat Stanković pentru Južne vesti.

Tehnicianul lui Radnicki Nis a precizat că Adrian Mutu a fost primul care a intrat pe teren pentru a calma situația.

Joi seara, FCU Craiova a anunțat că meciul cu Radnicki Nis a fost oprit de arbitru, în minutul 55, din cauza unor incidente petrecute pe teren. "A fost bătaie. Din cauza atitudinii nesportive, două faulturi repetate, dure, la interval scurt, comise de jucătorii sârbi, Mutu a decis să scoată echipa de pe teren!", a declarat Marcel Pușcaș, directorul general al oltenilor, pentru GSP.ro, imediat după întreruperea partidei.

Amicalul, ultimul disputat de FCU Craiova în cantonamentul din Slovenia, nu a fost transmis la TV și nici pe altă rețea de socializare.

Andrei Ciolacu, după despărțirea de FCU Craiova: „Poate am fost neinspirat cu această decizie”

EXCLUSIV „Eu nu l-am văzut pe Mutu antrenând!” » „Briliantul”, luat în vizor: „Știi de ce ai nevoie ca să demonstrezi că ești antrenor?”

Bătaie generală în amicalul lui FCU Craiova! Mutu a scos echipa de pe teren

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
jony_10
jony_10  •  12 Iulie 2021, 14:48
Postat de stefy29 pe 11 Iulie 2021, 02:10

Mai are mult pana ajunge la palmaresul Stiintei.

La care "Știința" te referi? A familiei? Pai palmaresul lui e un loc 7 cu chiu cu vai... În rest retrogradări, dezafilieri, *** cearta, scandal. PS... După ultimele știri e și mutu pe lista neagra... Deja a început hâra :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefy29
stefy29  •  11 Iulie 2021, 02:10
Postat de albalbastru72 pe 10 Iulie 2021, 22:12

Craiova a luat supercupa!Sa ne bucuram impreuna cu toata tara!

Mai are mult pana ajunge la palmaresul Stiintei.

tivireli
tivireli  •  11 Iulie 2021, 00:00
Postat de albalbastru72 pe 10 Iulie 2021, 22:12

Craiova a luat supercupa!Sa ne bucuram impreuna cu toata tara!

Tu nu au bibilica?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează