FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

VIDEO Bătaie generală la un meci de fotbal între veterani din Spania » Doi jucători s-au ales cu accidentări grave

Captură foto de la incidentul petrecut în  Divizia a 3-a a Veteranilor din Galicia (Spania)
Captură foto de la incidentul petrecut în Divizia a 3-a a Veteranilor din Galicia (Spania)

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 15:42 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 15:52

Se spune că vârsta aduce mai multă înțelepciune. Două echipe de amatori din Spania au ținut să infirme „regula”, după ce au declanșat o bătaie generală cum rar se poate vedea pe un teren de fotbal oriunde în lume.

Incidentul regretabil s-a petrecut duminica trecută în Divizia a 3-a a Veteranilor din Galicia, la un meci dintre echipele Campanal de Loureda FC și Silva Sociedad Deportiva, disputat la Meicende.

Comparația momentului: FCSB vs. Rapid în 2024 » Cine a fost echipa mai bună? Votează în sondajul GSP.ro
FCSB vs. RAPID
Comparația momentului: FCSB vs. Rapid în 2024 » Cine a fost echipa mai bună? Votează în sondajul GSP.ro

Haosul a înlocuit fotbalul

Momentul violent a provocat accidentarea a cel puțin doi dintre jucători. Imaginile video arată cum jucătorii ambelor echipe și-au împărțit pumni și picioare, au fost lovite persoane din spate sau aflate deja la pământ, într-o partidă care teoretic nu a avut absolut nicio miză, ci trebuia să însemne doar un prilej de distracție între amatorii veterani ai fotbalului.

VIDEO Bătaie generală în liga veteranilor din Spania

Formația Silva Sociedad Deportiva a reclamat într-un comunicat presă că doi dintre jucătorii săi au fost grav accidentați în urma bătăii generale, suferind „o fractură a părții posterioare a mandibulei și dureri de gât post-traumatice cu contuzie facială, contuzie la brațul drept, coapsa și piciorul stâng”.

Silva și-a exprimat public nemulțumirea față de cele petrecute pe teren. „Este un videoclip penibil pentru ambele cluburi și pentru fotbal în general, pentru care dorim să transmitem cele mai profunde scuze întregii familii de fotbal veteran la nivel individual și fotbalistic în general”, se mai arată în comunicatul respectiv.

Silva Sociedad Deportiva a solicitat, de asemenea, să fie deschisă o procedură disciplinară pentru a fi clarificat de unde s-a declanșat un astfel de incident.

„Deschiderea unui dosar este obligatorie pentru a clarifica tot ce s-a întâmplat în jurul meciului menționat mai sus”, este concluzia celor de la Silva.

Campanal de Loureda FC, cealaltă formație implicată în incident, nu a comentat oficial cele petrecute în timpul partidei cu Silva Sociedad Deportiva.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și: 

Gigi Becali susține că a câștigat la CEDO procesul contra României și acuză judecătorii: „Criminalilor! Plecați acasă!”
PROCES
Gigi Becali susține că a câștigat la CEDO procesul contra României și acuză judecătorii: „Criminalilor! Plecați acasă!”
Ovidiu Ioanițoaia semnalează greșeala făcută de FCSB: „A privit cu superioritate. Dar ar putea să înceapă să-și facă probleme”
GSP LIVE
Ovidiu Ioanițoaia semnalează greșeala făcută de FCSB: „A privit cu superioritate. Dar ar putea să înceapă să-și facă probleme”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează