FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Ovidiu Ioanițoaia semnalează greșeala făcută de FCSB: „A privit cu superioritate. Dar ar putea să înceapă să-și facă probleme”

U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP) +23   FOTO
U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 12:02 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 15:09

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a comentat în această dimineață, la GSP LIVE, prestația pe care echipa roș-albastră a avut-o în egalul cu U Cluj, 0-0.

Acesta spune că FCSB poate avea circumstanțe atenuante pentru prestația slabă din meciul de pe Cluj Arena, jocul echipei suferind din cauza terenului și al absențelor. 

Ioanițoaia se implică în controversa etapei: „E datoria CCA să facă asta! Trebuie să știm și noi”
GSP LIVE
Ioanițoaia se implică în controversa etapei: „E datoria CCA să facă asta! Trebuie să știm și noi”

Ulterior, Ovidiu Ioanițoaia a tras un semnal de alarmă și e de părere că FCSB nu ar trebui să mai fie așa sigură că va câștiga campionatul, având în vedere că Rapid a micșorat distanța, fiind acum 7 puncte între cele două ori. Iar în ultima etapă se vor întâlni în meci direct.

VIDEO. Ovidiu Ioanițoaia semnalează greșeala făcută de FCSB

„Da, FCSB a fost sub ceea ce așteptau fanii și opinia publică. Dar are circumstanțe atenuante. Să nu uităm că au lipsit Dawa, Pantea, Haruț și Băluță. Au fost necesare niște mutări, niște mutații în echipă. Ovidiu Popescu a jucat fundaș central, Darius Olaru a fost un fel vârf fals, un 9 retras. 

Deci nu aș fi foarte exigent, foarte dur cu FCSB. În ciuda faptului că, în formula asta, echipa pare într-o oarecare pierdere de viteză. Și gazonul care e foarte prost a împiedicat-o mai mult.

Totuși, aș remarca mai degrabă reacția pozitivă a Universității Cluj, o echipă onorabilă, pe care Sabău a schimbat-o în bine și care mai speră la un play-off. Sigur, penalty-ul ratat de Nistor a fost un moment crucial. Partida probabil s-ar fi dus într-o altă direcție dacă Nistor marca. De fapt, e meritul lui Târnovanu.

Dar, pe de altă parte, și la FCSB pare o scădere de turație. Să nu uităm că la un moment dat avea 11 puncte avans. Acum a rămas cu 7 și să nu uităm că în ultima etapă din sezonul regulat, FCSB joacă în Giulești. Deci, cele 7 puncte ar putea fi 4, care se și împart. 

Practic FCSB, Rapid și într-o oarecare măsură, pornesc cu șanse relativ egale în partea finală a campionatului.

Cei de la FCSB, l-am auzit și pe finanțatorul echipei, par foarte siguri pe ei. Însă au pierdut deja din avantaj, așa că ar putea să înceapă să-și facă probleme. În play-off, a intrat cu un avantaj de două, trei sau patru puncte nu reprezintă nimic. Dacă pierzi un singur meci, întreaga situația se răstoarnă.

La un moment dat, FCSB a investit foarte mult și a adus mulți jucători. Pe mulți i-a și respins. În timp ce Rapid a tot adus, FCSB a privit lucrurile cu superioritate, având garanția că s-a încheiat campionatul. Probabil că cei de la FCSB au considerat că Rapid nu e un adversar care să ridice probleme și nu i-a interesat consolidarea lotului. 

Deocamdată nu e un moment de alertă, dar e un moment în care atenția trebuie să crească. Când pierzi din avantaj, de la 11 la 7, și mai ai și meci pe terenul principalei concurente, chiar poți să-ți faci probleme”, a spus Ovidiu Ioanițoaia la GSP LIVE.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și: 

Daniel Niculae, mesaj cu tâlc, după ce FCSB s-a încurcat cu U Cluj și Rapid s-a apropiat la 7 puncte de locul 1
RAPID
Daniel Niculae, mesaj cu tâlc, după ce FCSB s-a încurcat cu U Cluj și Rapid s-a apropiat la 7 puncte de locul 1
I-a dat un ultimatum! Jucătorul care l-a dezamăgit pe Becali după remiza cu U Cluj: „Nu e în apele lui, nu mai merge ca pe vremuri”
FCSB
I-a dat un ultimatum! Jucătorul care l-a dezamăgit pe Becali după remiza cu U Cluj: „Nu e în apele lui, nu mai merge ca pe vremuri”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
Catisr
Catisr  •  20 Februarie 2024, 16:55

Ce se face că nu pricepe sau omite cu bună știință acest ”dinozaur al presei” este că în meciul direct punctele pot ajunge și la oaspeți și astfel încât diferența dintre cele două echipe poate să crescă. Dacă ar fi fost cât de cât obiectiv ar fi venit și cu această variantă dar așa ... P.S. După părerea mea nici una dintre cele 2 echipe nu au ”rupt norii-n două”, deci lupta v-a rămâne deschisă cu avantaj pentru cei cu mai multe puncte, domnule Ovidiu ! Să vă fie de bine !

Dobermannul
Dobermannul  •  20 Februarie 2024, 15:39

Evident ca face greseli ca oricine. Numai ca greselile astea trebuie subliniate de voi in presa si la televizor si insitat cat mai mult pe ele ca apoi sa inghita toti ca FCSB a pierdut pe bune campionatul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close