FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Bătaie la Galaţi! » Jucătorii Oţelului au fost agresaţi chiar de suporterii lor

Sîrghi a plătit cel mai scump relaţia dură cu propriii suporteri
Sîrghi a plătit cel mai scump relaţia dură cu propriii suporteri

Articol de - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 21:06

Fanii n-au mai suportat umilinţele din ultimele etape şi i-au agresat pe jucători, cel mai şifonat fiind Sîrghi.

Situaţia la clubul campion este extrem de tensionată. După prestaţia lamentabilă din derby-ul cu Steaua, suporterii se aşteptau ca Antal şi compania să se revanşeze în deplasarea de la Ploieşti, cu Astra. În loc de revanşă, această partidă a reprezentat picătura ce a umplut paharul pentru suporteri, moldovenii pierzînd cu scorul de 1-3. Ultraşii n-au mers la Ploieşti şi au decis să îi aştepte pe jucători la stadionul din Galaţi, pentru a le cere socoteală. Situaţia a degenerat cînd fanii le-au reproşat că ar fi vîndut mai multe meciuri în acest sezon.

Surse credibile au dezvăluit că liderii de galerie şi fotbaliştii s-au scuipat şi s-au îmbrîncit în faţa arenei, Grahovac fiind cel mai vehement din tabăra lui Dorinel. Cel mai şifonat a ieşit Cristi Sîrghi, care, deşi nu prea a ripostat, a încasat un pumn în faţă! Suporterii nu s-au oprit aici şi au inscripţionat pe gardurile stadionului mesaje împotriva elevilor lui Dorinel: "V-aţi vîndut din cauza banilor, nu vă interesează dorinţa fanilor!" sau "Mercenarilor".

"Dorinel a reuşit prin cuvinte de genul «mucoşilor», «m*******r», «drogaţilor» să aprindă acea discuţie" (Comunicat Liga Suporterilor 1993)

"La violenţă s-a răspuns prin violenţă nemaiputînd fi vorba de bună înţelegere sau dialog din moment ce jucătorilor li se adresează întrebări, iar aceştia răspund prin palme, pumni şi flegme" (Comunicat Liga Suporterilor 1993)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
snoopmind
snoopmind  •  25 Aprilie 2012, 19:16

sirghi a meritat o, a pierdut toate mingiile cu steaua si mi-aduc aminte si de dubla cu manchester in care a fost penibil, oricat de mare ar fi manchester

toader_emil
toader_emil  •  25 Aprilie 2012, 19:06
Postat de sibelius pe 25 Aprilie 2012, 18:54

A fost cea mai trista campioana. Nu au cumparat niciun jucator, au probleme cu salariile, suspiciuni de blat non-stop...macar cei de la Urziceni jucau fotbal, chiar daca patronul si-a umplut buzunarele si a inchis talciocul dupa.

MEHEHE

sibelius
sibelius  •  25 Aprilie 2012, 18:58
Postat de soso_ms pe 25 Aprilie 2012, 11:15

duminica ii bate si fcm targu mures cu 1-0 si moare galati

Normal, FC PDL nu poate retrograda in an electoral.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează