FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bataie pe Ropotan

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2008 00:00

Werder, Monaco si Heerenveen sint cu ochii pe Ropotan, pentru care sint dispuse sa achite 500.000 de euro

Chiar daca Dinamo este doar pe locul 6 in campionat, la 14 puncte distanta de CFR Cluj, si a iesit demult din cupele europene, fotbalistii "ciinilor" nu duc lipsa de oferte. Unul dintre cei mai constanti jucatori ai ros-albilor din acest sezon, Adrian Ropotan (21 de ani), este curtat de formatii importante din Occident.

Impresionate de calitatile mijlocasului defensiv, Werder Bremen (locul 2 in Bundes liga), AS Monaco (locul 9) si Heerenveen (locul 7) s-au aratat interesate de serviciile internationalului de tineret. Germanii au incercat sa-l aconteze pe Ropotan inca de la finele lui 2007, iar francezii si olandezii sint dispusi sa achite pe loc 500.000 de euro, suma considerata mult prea mica de "ciini". Oficialii din stefan cel Mare nici nu vor sa auda de o eventuala despartire de tinarul fotbalist, Ropotan fiind considerat drept un om de baza, dar si unul dintre cele mai bune produse ale clubului alb-rosu, care ar putea pleca pentru o suma mult mai consistenta.


Ropotan a evoluat in 24 de partide in acest sezon, reusind doua pase de gol

40.000 de dolari este salariul anual al lui Ropotan la Dinamo

6,12 este media notelor GSP primite de Ropotan in sezonul de toamna



INTERVIU
"Ramin!"
Ropotan spune ca nu se grabeste sa plece din stefan cel Mare

- Adrian, stii ca esti in vizorul lui Werder Bremen, Heerenveen si AS Monaco?
- (ride) Da? Auzisem si eu de ceva echipe din Occident, dar momentan sint multumit unde ma aflu. Dinamo este casa mea si imi doresc sa mai ramin aici.

- Te simti flatat de interesul acestor formatii?
- Interesul unor asemenea echipe nu poate decit sa ma bucure. Acest lucru ma face fericit si ma ambitioneaza si mai tare. Cine nu si-ar dori ca pe viitor sa evolueze in campionate tari din Europa?

- Ce vei face pe viitor?
- Ma voi prezenta la reunirea lotului si voi face vizita medicala. Dupa aceea ne vom pregati cu totii pentru a incerca sa recuperam diferenta fata de CFR Cluj.



"Copos spune timpenii!"
Cornel Talnar l-a atacat ieri pe George Copos, care spusese ca "il vrem pe Szekely, dar speram ca militienii sa nu liciteze cum fac de obicei". "Nici pomeneala asa ceva, astea sint timpeniile lui Copos. Nu ne intereseaza deocamdata acest transfer. Noi am stabilit ca abia dupa perioada de pregatire vom definitiva lotul si tot atunci vom efectua si anumite schimbari daca va fi nevoie", a zis tehnicianul ros-albilor pentru NewsIn. (Mihai Nejneru)

Rui Duarte e scump
Fundasul dreapta al Estrelei Amadora, Rui Duarte (27 de ani), care le-a fost propus dinamovistilor, are sanse mici sa ajunga in stefan cel Mare. Asta din cauza impresarilor portughezi care solicita bonusuri uriase. Oficialii lui Estrela Amadora si-ar dori numai 60.000 de euro in schimbul lui Duarte, insa reprezentantii lusitanului au cerut o suma in jur de 400.000 de euro!

A sosit DVD-ul lui Pinto
CV-ul si DVD-ul cu evolutiile atacantului Sebastian Pinto, fotbalistul dorit de Steaua care a fost propus de impresari si in stefan cel Mare, au sosit ieri pe adresa clubului Dinamo. Staff-ul tehnic va urmari cu atentie prestatiile chilianului de 21 de ani, dupa care va decide daca acesta va fi chemat in cantonamentul din Cipru pentru a da probe.

Bostina, in Serie C?
Ziarele din Italia sustin ca Gabriel Bostina este dorit de Gallipoli, formatie ce evolueaza in Serie C1. Italienii cauta un mijlocas stinga, iar fotbalistul de 30 de ani, care mai are contract cu Dinamo pina in 2009, este pe lista peninsularilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează