FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Băut, Tănase a pierdut permisul!

Articol de - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

Tănase s-a ales cu carnetul de conducere suspendat, după ce a fost oprit de Poliţie şi i s-a depistat o alcoolemie de 0,2 la mie.

Cristi Tănase atrage necazurile. Mijlocaşul a rămas fără permis în noaptea de marţi spre miercuri, fiind prins de Poliţie conducînd cu permisul suspendat şi sub influenţa alcoolului. Agenţii l-au testat, i-au înregistrat o alcoolemie de 0,2 la mie şi i-au reţinut carnetul pentru o lună de zile.

În momentul în care a fost tras pe dreapta, Tănase, 22 de ani, tocmai pleca dintr-o discotecă din Piteşti. Specialiştii au explicat ce înseamnă alcoolemia care i-a fost depistată internaţionalului din Ghencea: "La o jumătate de oră după ce bei o bere ai alcoolemia care i-a fost depistată fotbalistului".

E a doua oară în ultimul an cînd "Dodel" rămîne fără permis de conducere. În august 2009, el a fost prins de radar conducînd cu 107 kilometri la oră într-o localitate de lîngă Piteşti, unde limita de viteză era de 50 de kilometri de oră. Atunci a stat fără carnet 90 de zile.


"Pe Tănase îl strică anturajul. La ultima acţiune a naţionalei, şi eu, şi Răzvan Lucescu am stat de vorbă cu el, i-am zis că e păcat să-şi risipească talentul aşa devreme"

Mirel Rădoi, fost căpitan al Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Iunie 2010, 11:53

Nu e prima data cand ei nu inteleg limba romana. Oricum, Tanase asta s-a nascut fara creier, in locul creierului lui Tanase, se gaseste un mp3 player plin de manele si poze cu gagici grase.

xty88
xty88  •  10 Iunie 2010, 09:04

cristi ...rau ai ajuns tata , speranta ai fost ...speranta ramai ...eu zic sa iti alegi alta cariera ..acu cat mai poti face ceva !!!

nea_silica
nea_silica  •  10 Iunie 2010, 08:52

Atenţie domnule jurnalist, conform DEX, a pierde înseamnă cu totul altceva, presupun că domnul fotbalist nu şi-a rătăcit carnetul, ci i-a fost săltat, ceea ce este cu totul altceva.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează