FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a anunțat care e noua sa perlă: "Îi măresc clauza la 150 de milioane. Mi-e frică să nu mi-l fure!" + Doi jucători vor pleca în iarnă pe 15 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 00:10

Gigi Becali a anunțat că astăzi că a achiziționat 10% din drepturile pe care FC Botoșani le mai avea asupra lui Olimpiu Moruțan și spune că-i va mări acestuia clauza de reziliere.

"Astăzi am cumpărat 10% din Moruțan cu 400.000 de euro (n.r. FC Botoșani a mai rămas cu 10% din jucător). Adică eu azi am dat 4 milioane de euro pe Moruțan, pentru că am încredere în el. Îl mai țin rezervă până cumpăr și celelalte procente. Credeți că dădeam banii ăștia dacă nu aveam vreo ofertă de 10 milioane la ora asta pe el?

Pentru Moruțan, Man și Coman voi negocia doar din 10 în 10 milioane. Moruțan are clauză de 70 de milioane de euro, dar o să-i trec una de 150 de milioane, pentru că mi-e frică să nu mi-l fure, Coman și Man au clauze de 100 de milioane de euro.  Lui Moruțan îi măresc în iarnă salariul la 13-14.000 de euro pe lună.

Sunt trei jucători - Man, Moruțan și Coman - pentru care nu mai negociez în milioane, ci în zeci de milioane. În vară îl putem vinde pe Man pe bani mulți. Pe Moruțan îl dau peste trei ani, el e un jucător care se cere în toată lumea asta", a declarat Becali la TV Digi Sport.

la pachet în arabia

Becali susține că în iarnă va vinde doi jucători în Arabia pentru 15 milioane de euro: "În iarnă îi vând pe Gnohere și Tănase cu câte 6-7 milioane de euro. Eu am cerut 15 pe amândoi. Îi dau în Arabia. Dacă iau 7 milioane, se duce și Tănase acolo. O avea drum spre Vest, dar dacă nu-l vrea nimeni de-acolo...". 

"Dacă Man îmi dă telefon mâine că vrea o mașină de 300.000 de euro, i-o cumpăr imediat. La Man nu mai contează câteva sute de mii acum, dacă eu am dat 4 milioane pe Moruțan"

Gigi Becali

Citește și: Cum a văzut Becali meciul echipei sale cu Alba Iulia: "Ne-am distrat" + Jucătorul pe care-l va folosi de acum pe un post-cheie

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (30)
vasileschi
vasileschi  •  28 Septembrie 2018, 12:04

Ar vrea el sai fie furat Morutan cu 70 milioane euro !!!!!! dar parca vad cal da inapoi la Botosani , anul viitor !!!!!

gicab
gicab  •  28 Septembrie 2018, 11:47
Postat de cneius pe 28 Septembrie 2018, 09:44

Mi-e dor de zilele in care tipul era inchis !!!

Mie de gulerul cervical

cneius
cneius  •  28 Septembrie 2018, 09:44

Mi-e dor de zilele in care tipul era inchis !!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close