LIGA 1  ·  FCSB

Becali a deturnat un jucător dorit de Dică: "Vorbisem cu el din vară"

Vineri, 04 Ianuarie 2019, 15:33

FCSB l-a transferat azi pe Florentin Matei (25 de ani) care a semnat pe o perioadă de 3 ani și jumătate, însă Nicolae Dică susține că și el și l-a dorit pe mijlocaș pe când îi antrena pe roș-albaștri. În plus, Dică spune că stătea la pândă acum să-l aducă pe Matei la următoarea echipă pe care ar fi antrenat-o.

"Vorbisem cu el din vară. Chiar am avut o discuţie pe tema asta în vară, când el a terminat contractul cu Astra, dar el a ales să plece în Arabia. Şi a căzut transferul. L-au adus acum....

Chiar mă gândeam, dacă voi reuşi să ajung la o echipă acum, în această perioadă, chiar mă gândeam la el să îl aduc", a dezvăluit Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

Dică i-a făcut și o caracterizare lui Florentin Matei: "Este un jucător interesant pentru Steaua. Dar ştiţi cum este, la Steaua presiunea este foarte mare, rezultatele sunt aşteptate rapid, trebuie să ai evoluţii foarte bune şi acum va depinde doar de el dacă va şi reuşi să se integreze".

15.000 €e salariul lunar al lui Florentin Matei la FCSB

Citește și:

Becali a făcut show la prezentarea primului transfer rezolvat la FCSB » 10 declarații interesante: "Va ajunge la națională în câteva luni" + Ce fotbalist voia în locul lui "Messi" și de ce-l urmărește pe NeymarCrezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (1)

Izabela Iuliana Nazare  •  04 Ianuarie 2019, 17:14

au mai venit jucatori de valoare si becali i-a facut albie de porci .asta este adevaratul jiji, a ajuns sa linga unde a scuipat !fiind om credincios ,ar trebui sa faca ceea ce a promis cand l-a bestelit pe matei !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1