FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a deturnat un jucător dorit de Dică: "Vorbisem cu el din vară"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 15:33

FCSB l-a transferat azi pe Florentin Matei (25 de ani) care a semnat pe o perioadă de 3 ani și jumătate, însă Nicolae Dică susține că și el și l-a dorit pe mijlocaș pe când îi antrena pe roș-albaștri. În plus, Dică spune că stătea la pândă acum să-l aducă pe Matei la următoarea echipă pe care ar fi antrenat-o.

"Vorbisem cu el din vară. Chiar am avut o discuţie pe tema asta în vară, când el a terminat contractul cu Astra, dar el a ales să plece în Arabia. Şi a căzut transferul. L-au adus acum....

Chiar mă gândeam, dacă voi reuşi să ajung la o echipă acum, în această perioadă, chiar mă gândeam la el să îl aduc", a dezvăluit Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

Dică i-a făcut și o caracterizare lui Florentin Matei: "Este un jucător interesant pentru Steaua. Dar ştiţi cum este, la Steaua presiunea este foarte mare, rezultatele sunt aşteptate rapid, trebuie să ai evoluţii foarte bune şi acum va depinde doar de el dacă va şi reuşi să se integreze".

15.000 €e salariul lunar al lui Florentin Matei la FCSB

Citește și:

Becali a făcut show la prezentarea primului transfer rezolvat la FCSB » 10 declarații interesante: "Va ajunge la națională în câteva luni" + Ce fotbalist voia în locul lui "Messi" și de ce-l urmărește pe Neymar

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  04 Ianuarie 2019, 17:14

au mai venit jucatori de valoare si becali i-a facut albie de porci .asta este adevaratul jiji, a ajuns sa linga unde a scuipat !fiind om credincios ,ar trebui sa faca ceea ce a promis cand l-a bestelit pe matei !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează