FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a răbufnit la adresa lui Cornel Dinu: "Toţi sîntem gunoaie. Dinu e o epavă de om"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 20:27

Patronul Stelei, Gigi Becali, a răbufnit la adresa lui Cornel Dinu, fiind extrem de deranjat de ceea ce a declarat acesta chiar şi după ce Reghecampf anunţase că nu mai vrea să discute despre acest subiect.

"Toţi sîntem gunoaie, singurul om onorabil şi filozoful filozofilor este Cornel Dinu. Se ia el de toată lumea, împacă el pe toată lumea, el e cel mai corect, e o epavă de om.

L-am lăsat, l-am lăsat, dar pînă cînd. MM Stoica are rezultate, dar tot e gunoi. El nu a avut nici un rezultat, dar rezultate zero. Lasă-ne în pace domnule Cornel Dinu", a spus Gigi Becali la Contraatac de la GSPTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
diss
diss  •  11 Februarie 2013, 17:19

Uite bre nea Gigi ca D-zeu nu doarme! Asa cum il jigneai tu pe Dinu iata ca tu si marele manager stoica sunteti la un pas mic,mic de tot, de puscarie! O meritati amandoi!

dumitruion1960
dumitruion1960  •  09 Februarie 2013, 16:26

la meciul rapid -dinamo,era 0-3 pentru caini si dinu a aruncat prosopul ca la box.pana atunci primise de la fanii giulesteni multe sute de flegme.a suportat oprobiul giulestean si dinamo le-a umplut alaul. in mexic la CM ,dinu a fost titular de baza al nationalei impreuna cu lucescu,dembrovschi caruia i s-a ridicat statuie,mopsul dumitrache,culae lupescu,neagu,dan coe ,rica raducanu si ceilalti . dinu a marcat pentru dinamo intr-o finala a cupei romaniei,cu rapid. Stoperul dinamovist avea deposedare sigura si lansa pase precise catre extreme,in special lui lucescu. dinu trebuie sa-l provoace pe becali ,pe stadion,la un concurs de indemanare fotbalistica

daniaania
daniaania  •  09 Februarie 2013, 10:47

iarasi oierul?

Vezi toate comentariile (76)
Comentează