FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a recunoscut în premieră varianta Gazetei: vrea "tripleta" Hagi, Dumitrescu, Iordănescu!

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2010 00:00

Gigi Becali a vorbit în această dimineaţă cu presa, înaintea conferinţei pe care Victor Piţurcă o susţine, de la ora 14:00. Patronul formaţiei din Ghencea confirmă varianta publicată de Gazeta Sporturilor în numărul de astăzi şi declară că nu el va fi cel care va numi un antrenor, ci preşedintele care va fi instalat în cîteva zile.

"Nu mă uit la conferinţa lui Piţurcă, nu mă interesează, nu cred că Piţi o să zică altceva decît adevărul. Probabil o să zică totul altfel, cît să-i convină lui.

Pentru mine contează ce va fi de acum înainte la Steaua, nu ce a fost. Rămînem prieteni, a muncit băiatul, ce, poţi să zici că nu?

Pentru mine ar fi extraordinar dacă Hagi ar accepta să vină la Steaua. Prima dată avem nevoie de preşedinte, iar preşedintele va pune antrenorul. Nu voi pune eu antrenor. Preşedintele va pune şi manager sportiv şi antrenor.

Întrebaţi-l pe Bucşaru dacă vine Galamaz la Steaua. Eu vreau să-l iau, şi pe el, şi pe Apostol.

Dacă vin cei 3: Hagi, Ilie Dumitrescu şi Iordănescu, va fi cea mai mare fericire pe care a avut-o vreodată Ghencea şi suporterii ei. Dacă ar veni şi Gică Popescu, ar fi şi mai mare fericire.

Dacă vin oamenii ăştia, nu voi mai vorbi, îi voi lăsa pe ei să vorbească", a spus Becali.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
categoric
categoric  •  09 August 2010, 16:06

omul asta trebuie impuscat..

dan1007
dan1007  •  09 August 2010, 15:34

Gigi, daca ai probleme cu cei trei poti incerca etapa viitoare sa iei la pachet superoferta alte trei genii ale fotbalului national : Ando, Talnar, Dinu ce zici marfa nene , ei oricum vor fi pe liber dupa meciul cu Rapid!!!!

alexander1986
alexander1986  •  09 August 2010, 14:58

Iar nu mai vorbeste taranul asta??? Cine te mai crede bai nesimtzitule??

Vezi toate comentariile (8)
Comentează