FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a vorbit din nou despre retragere: "Dacă eu plec, se termină fotbalul" » Patronul Stelei atacă FRF: "Nicăieri în Europa nu e așa"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 21:48

Gigi Becali a criticat dur decizia FRF de a impune echipelor din Liga 1 să aibă cel puțin un jucător sub 21 de ani pe teren, începând cu sezonul viitor.

"Nu se poate să îmi impui mie ce jucători să folosesc. În toată Europa nu se face așa. Ne-am gândit noi să facem asta pentru că suntem mai inteligenți. Dacă am în echipă un atacant de 19 ani, înseamnă că trebuie să mai am unul și pe bancă.

Ei vor să promoveze fotbalul, dar nu așa se face. Dacă vrei să ajuți fotbalul trebuie să dai niște legi, legate de taxe și impozite.

Dacă eu mă retrag, nu sunt mari șanse, dar e posibil, se termină cu fotbalul. Cine mai face fotbal și mai investește? Steaua se duce de râpă și nicio echipă din România nu mai ajunge în cupele europene, pentru că nu are coeficient. Singura echipă care poate ajunge în Liga Campionilor este Steaua, pentru că are coeficient. Altă echipă nu poate", a spus Becali la televiziunea sportro.

Decizia ca echipele să aibă un jucător sub 21 de ani în primul "11" a fost luată de Comitetul Executiv al FRF, iar LPF s-a opus.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  25 Mai 2016, 09:30

Și apropo de ,,nicăieri în Europa nu e așa,, spune-ne gheorghe câte cluburi din Europa se pot ,,bucura,, că au patronul și managerul general doi foști PUȘCĂRIAȘI !!!!

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  25 Mai 2016, 09:22

Ai mai fost ,,plecat,, gheorghe, și când ai venit ai găsit ce-ai lăsat, așa că ,,retrage-te,, fără grijă, eventual, acolo de unde ai revenit nu demult, nimeni din fotbal nu-ți va duce dorul !!!

valiza.epo
valiza.epo  •  25 Mai 2016, 08:12

Fotbalul nostru dispare fara Becali?! Poate... Dar merita incercat!!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează