FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali acuză după FC Argeș - CFR Cluj 0-6: „A fost o înțelegere: «Hai, bă, bagă 4 jucători tineri, că așa trebuie să fie!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2022 12:00 / Actualizat luni, 09 mai 2022 13:26

Gigi Becali a comentat lupta la titlu cu CFR Cluj și acuză ce s-a întâmplat la meciul clujenilor cu FC Argeș, câștigat de trupa din Gruia cu 6-0.

Patronul FCSB consideră că Universitatea Craiova nu va folosi juniorii în meciul cu CFR Cluj și spune că nu s-ar supăra dacă Reghe va miza pe mai multe rezerve, dacă oltenii se vor califica în finala Cupei, programată pe 19 mai.

Craiova și Voluntari, arbitrii care nu se bagă în lupta la titlu
EDITORIAL
Craiova și Voluntari, arbitrii care nu se bagă în lupta la titlu

Gigi Becali acuză: „Nu se mai cumpără meciuri. Există doar înțelegeri ca la Pitești”

Totuși, Becali o acuză pe FC Argeș, care și ea luptă pentru calificarea în finala Cupei, că a jucat cu rezervele în meciul cu CFR Cluj.

„Dacă Craiova nu prinde finala Cupei, am pretenția să joace toți jucătorii contra CFR-ului. Dacă prinde finala, Rotaru o să spună «Eu vreau să iau Cupa pentru mine. Tu vrei să iau campionatul pentru tine? Trebuia ca până acum să te trezești». 

Am vorbit cu el. I-am zis «Eu am făcut-o o dată, tu ai făcut-o o dată. Hai să nu mai facem». Asta am vorbit. Dacă joacă în finală, nu ai cum să-i spui ceva. Dar are jucători. Dacă bagă copiii de 16 ani, nu e în regulă. Dar îi are pe Mateiu, pe Bic, pe Nistor. Are jucători.  Și nu există să se dea la o parte.

Nu se mai cumpără meciuri. Există doar înțelegeri ca la Pitești: «Hai, bă, bagă 4 jucători tineri, că așa trebuie să fie!»”, a spus Becali la ProArena.

Șase titulari, menajați de Prepeliță în FC Argeș – CFR Cluj

În FC Argeș – CFR Cluj  0-6, piteștenii și-au menajat o parte dintre titulari pentru returul din semifinala Cupei României de la mijlocul săptămânii viitoare, cu FC Voluntari. Iasmin Latovlevici, Grigore Turda, Costinel Tofan, căpitanul Ionuț Șerban, Meza Colli sau Cristi Tănase, oameni de bază ai argeșenilor, au lipsit din primul „11” cu CFR și au fost trecuți pe bancă sau chiar lăsați în afara lotului. Pe listă poate fi trecut inclusiv gafeurul Joao Miguel, care, în ciuda erorilor repetate comise contra granzilor, era o prezență constantă în formula de start. 

Față de echipa utilizată pe Arena Națională cu FCSB (0-4) din runda precedentă, au existat doar 4 supraviețuitori la alb-violeți: Dobrosavlevici, Raynov, Dumitrașcu și Viana. 

Echipa de start a lui FC Argeș în partida cu CFR Cluj: Greab - Viana, Dobrosavlevici, Boldor, Mușat - Raynov, Honciu - Ișfan, Palic, Dumitrașcu - G. Ganea

Pe ultimul loc în play-off (7 eșecuri și 1 victorie), FC Argeș a renunțat, așadar, la locul 4 care ar putea să ducă în Europa și se concentrează pe Cupă. Piteștenii trebuie să întoarcă miercuri, de la 19:30, rezultatul de 0-2 înregistrat în urmă cu 3 săptămâni pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

VIDEO Toni Petrea, conferință de presă la finalul partidei dintre CSU Craiova și FCSB: „Chiar cred că am meritat golul”

Citește și:

CSU Craiova tremură pentru locul european: câștigă Cupa României sau merge la baraj!

Gigi Becali se ia de CFR Cluj: „Nu am avut cu cine să mă înțeleg. Ce vreți să fac? Nu o să mă milogesc”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
983732924972315
Soos Vilmos  •  09 Mai 2022, 18:25

Si ce ne facem cu "porcariile" numite farul, voluntari,craiova ?

929350343776163
Alexander Anthony  •  09 Mai 2022, 17:53

ce naționalitate are gafeurul lui fc argeș, Joao Miguel….

mcvyper
mcvyper  •  09 Mai 2022, 15:06

pentru a înlătura orice speculație și momente în care trimiți juniori sau rezerve în meciurile din campionat, ar trebui să organizeze, la finalul campionatului, un mini-turneu cu cele 4 calificate in semifinalele cupei României.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează