FOTBAL  »  Superliga  »  TIMIȘOARA

Becali ar trebui să ia lecții! Dezvăluiri halucinante ale unui președinte de club » Ce făcea patronul pentru a-și impune primul 11: "Uite, am primit asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 13:01

Gheorghe Chivorchian a dezvăluit câteva întâmplări fabuloase din perioada în care a fost președinte la Poli Timișoara, pe când Marian Iancu era patronul echipei. Acesta s-a legat de subiectul implicării patronului în alcătuirea echipei. 

" Marian Iancu era un om care se pricepea la fotbal, dar avea tendința asta de a se băga mai mult decât era necesar. Cu Ioan Ovidiu Sabău obișnuiam să beau cafeaua dimineața la club sau, după antrenament, să ieșim la masă împreună.

Înaintea unui meci, m-a sunat domnul Iancu și mi-a spus: «te rog frumos, m-a sunat Sabău, să-i pui un fax acasă». Am rămas puțin surprins. La antrenamentul de după-amiază l-am văzut pe Neluțu cam supărat și l-am întrebat: «păi, bine, de ce nu mi-ai spus mie dimineață, la cafea, că vrei un fax? Trebuie să-l suni pe domn președinte? «Păi, nu vreau niciun fax», mi-a spus el.

Și, a doua zi, la antrenamentul de finalizare de dinaintea meciului, Neluțu mi-a spus: «uite, am primit foaia asta prin fax». Era echipa, cu așezare cu tot. Sabău însă a făcut tot cum a vrut el și chiar a și câștigat acel meci.

La fel a fost și cu Petrovici. A venit odată la București, s-a întâlnit cu domnul Iancu, iar acesta i-a spus ce sistem să joace, ce echipă și așa mai departe. Petrovici l-a ascultat, i-a spus: «yes, sir! yes, sir!», după care i-a replicat: «știți m-am gândit să aducem nu știu ce barjă de petrol de acolo, o barjă de petrol de dincolo...»

În acel moment, discuția s-a încheiat și Petrovici a plecat la Timișoara", a zis Gheorghe Chivorchian la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
830691193633096
Petre Ioan Cretu  •  13 Aprilie 2016, 16:50

Ce semnificaţie are în titlu "Becali ar trebui să ia lecții!." Mai are cineva fax în ziua de azi?

dincolodenori
dincolodenori  •  13 Aprilie 2016, 14:10

Porumboiu si Iancu tocmai au demolat un mit,nici macar la bagatul peste antrenor Gigi nu mai este unicat .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează