FOTBAL  »  LIGA 1  »  CRAIOVA

Becali are încredere în Dragomir: "Nu risca el pentru Mititelu! Totul e perfect legal"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2011 20:19

Contraatac, GSP TV Patronul Stelei spune că Dumitru Dragomir nu are de ce să se teamă de ancheta fiscală ce se va face pentru banii pe care preşedintele LPF i-a dat Craiovei din drepturile de televizare.

Citeşte aici cum a fentat Mititelu fiscul!

"Banii, conform legii, trebuie daţi, dar Mitică Dragomir niciodată nu risca el pentru Mititelu. Dacă Mitică a dat banii, să fiţi liniştiţi că nu e nici o problemă. Dacă nu ştia, poate zicea că greşea, dar dacă s-a şi interesat înainte, totul e perfect legal", a zis Becali la GSP TV.

"Oricine era în locul lui nu scotea atîţia bani pentru cluburi. Mitică nu face nimic în afara regulamentului", a completat şi Cristi Borcea.

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (3)
viorescu
viorescu  •  03 Februarie 2011, 08:01

Da si din pacate la noi nici fiscul nu e decit o unealta politica cu reguli facute special sa ingroape "indezirabilii". Daca esti din tabara "care trebuie", poti face orice.

tataru2006
tataru2006  •  02 Februarie 2011, 22:14

Mitica si interlopu au fost prinsi in ofsaid..sa vedem cine pica..oare cineee..oare cinee

thebluestlion
thebluestlion  •  02 Februarie 2011, 21:38

Daca nu erau Mitica si Sandica juma' din patronii de Liga I erau la parnaie acum iar in Romania se juca fotbal adevarat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează